Product

Το μεγάλο βιβλίο του μασάζ

Product

Το μεγάλο βιβλίο του Τομ και της Λίας

Το μεγάλο βιβλίο του Τάι Τσι

Κωδικός:
102890
Manufacturer: 
Description: 

"Το μεγάλο βιβλίο του Τάι Τσι" είναι ένας γενικός οδηγός για την πολύτιμη αυτή κινέζικη τέχνη και όχι ένα εγχειρίδιο που καλύπτει μόνο ένα στυλ. Παρ' όλα αυτά, απευθύνεται όχι μόνον στους αρχάριους αλλά και στους προχωρημένους ασκούμενους, οι οποίοι θα ανακαλύψουν σε αυτό σημαντικές γνώσεις οι οποίες θα τους βοηθήσουν να εμβαθύνουν περισσότερο στην εξάσκησή τους.

25,48 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Το μεγάλο βιβλίο του Τάι Τσι" είναι ένας γενικός οδηγός για την πολύτιμη αυτή κινέζικη τέχνη και όχι ένα εγχειρίδιο που καλύπτει μόνο ένα στυλ. Παρ' όλα αυτά, απευθύνεται όχι μόνον στους αρχάριους αλλά και στους προχωρημένους ασκούμενους, οι οποίοι θα ανακαλύψουν σε αυτό σημαντικές γνώσεις οι οποίες θα τους βοηθήσουν να εμβαθύνουν περισσότερο στην εξάσκησή τους. Παρ' όλο που το βιβλίο δίνει έμφαση στην πλευρά της καλυτέρευσης της υγείας του ατόμου, μέσω της εξάσκησης στο Τάι Τσι, οι αναγνώστες θα βρουν σημαντικές αναφορές στην πολεμική πλευρά αυτής της τέχνης, καθώς και ιστορικές πληροφορίες σχετικά με την επινόηση και την ανάπτυξη του Τάι Τσι ως μια ολοκληρωμένη πολεμική και θεραπευτική τέχνη. Αν και η ζωή στην Ελλάδα, μέχρι στιγμής, έχει λιγότερο στρες σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της Δυτικής Ευρώπης και τις Η.Π.Α., οι αλλαγές είναι ραγδαίες και στις εκδόσεις Αλκίμαχον πιστεύουμε ακράδαντα ότι το Τάι Τσι είναι, ίσως, η πιο αποτελεσματική άμυνα σε έναν τρόπο ζωής που πάσχει από έλλειψη ισορροπίας. Ελπίζουμε ειλικρινά "Το μεγάλο βιβλίο του Τάι Τσι" να βοηθήσει τους αναγνώστες να το συνειδητοποιήσουν αυτό και να τους προσφέρει μια άλλη οπτική γωνία που οδηγεί σε μια πιο υγιή, πιο γεμάτη και πιο αρμονική ζωή.
Subtitle: 
Βελτιώστε γρήγορα την υγεία σας με αργές κινήσεις
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6623-18-1
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μ. Κ. Φραντζής εκπαιδεύτηκε στην Ηπειρωτική Κίνα και μαθήτευσε στο πλευρό ενός από τους επιφανέστερους Ταοϊστές δασκάλους του εικοστού αιώνα, του Λιου Χουνγκ Τσιε. Ο ίδιος έχει μελετήσει και ειδικευτεί στο Τσι Γκουνγκ και στο Ταϊτσί και διαθέτει 40 περίπου χρόνια εμπειρίας στις πολεμικές τέχνες και στην κινεζική ιατρική, με σπουδές στο βελονισμό και στο θεραπευτικό μασάζ Τουι Να και προϋπηρεσία σε κλινικές της Κίνας ως θεραπευτής Τσι Γκουνγκ. Έζησε για περισσότερο από 15 χρόνια στην Κίνα, στην Ινδία και στην Ιαπωνία και είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο τζούντο, στο καράτε, στο ζίου ζίτσου και στο αϊκίντο.

Subtitle: 
Βελτιώστε γρήγορα την υγεία σας με αργές κινήσεις
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6623-18-1
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο