Product

Το μεγάλο ρέμα

Product

Το μεγάλο ρήγμα

Το μεγάλο ρεσάλτο

Κωδικός:
120876
Description: 

Ένας φιλήσυχος Γάλλος κουρέας και κομπογιαννίτης οδοντογιατρός, ο Μονγκάρ, μαζί με τον Τίμι Κιντ, έναν νεαρό που κανείς δεν ξέρει από πού κρατάει η σκούφια του, μπαρκάρουν σε ένα καράβι για να φτάσουν στην Ευρώπη. Απρόσμενα, όμως, θα μπλεχτούν σε μεγάλες περιπέτειες, με αποτέλεσμα ο μπαρμπέρης να βρεθεί καπετάνιος, και μάλιστα πειρατικού.

8,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένας φιλήσυχος Γάλλος κουρέας και κομπογιαννίτης οδοντογιατρός, ο Μονγκάρ, μαζί με τον Τίμι Κιντ, έναν νεαρό που κανείς δεν ξέρει από πού κρατάει η σκούφια του, μπαρκάρουν σε ένα καράβι για να φτάσουν στην Ευρώπη. Απρόσμενα, όμως, θα μπλεχτούν σε μεγάλες περιπέτειες, με αποτέλεσμα ο μπαρμπέρης να βρεθεί καπετάνιος, και μάλιστα πειρατικού. Από 'κει και πέρα ξεκινά και για τους δυο τους μια ζωή γεμάτη επιδρομές και ρεσάλτα, πολέμους και φιλίες, κυνήγια θησαυρών και διασώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Κι όλα αυτά παρέα με ένα πολύγλωσσο γραφικό πλήρωμα, με μια πινελιά σοφίας και μια καλή δόση χιούμορ.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7846-84-2
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σεμπαστιάνο Ρουίζ Μινιόνε ζει στο Τορίνο. Έχει γράψει πολλά κείμενα για το ραδιόφωνο, το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, καθώς και αρκετά παιδικά βιβλία. Το 1996 κέρδισε το ιταλικό βραβείο Άντερσεν.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7846-84-2
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο