Product

Το μικρό βιβλίο για τα μωρά

Product

Το μικρό βιβλίο για τη Γη

Το μικρό βιβλίο για τα τρόφιμα

Κωδικός:
90725
Αuthor: 
Description: 

"Το μικρό βιβλίο για τα τρόφιμα" είναι τόσο καυτό που θα κάψει τους γευστικούς σας κάλυκες.
Καταπιάνεται με τα ζητήματα του πιάτου μας -με ό,τι επηρεάζει την τροφή μας: γενετική τροποποίηση, τροφική αλυσίδα, αγροτικές επιδοτήσεις, παχυσαρκία και πολλά άλλα.
Ποιος ελέγχει τι τρώμε; Τι συμβαίνει στα τρόφιμα προτού φτάσουν σ' εμάς; Tροφοδοτούμε τα αυτοκίνητά μας με την καλύτερη βενζίνη. Με τι, όμως, τροφοδοτούμε το σώμα μας;

7,34 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Το μικρό βιβλίο για τα τρόφιμα" είναι τόσο καυτό που θα κάψει τους γευστικούς σας κάλυκες. Καταπιάνεται με τα ζητήματα του πιάτου μας -με ό,τι επηρεάζει την τροφή μας: γενετική τροποποίηση, τροφική αλυσίδα, αγροτικές επιδοτήσεις, παχυσαρκία και πολλά άλλα. Ποιος ελέγχει τι τρώμε; Τι συμβαίνει στα τρόφιμα προτού φτάσουν σ' εμάς; Tροφοδοτούμε τα αυτοκίνητά μας με την καλύτερη βενζίνη. Με τι, όμως, τροφοδοτούμε το σώμα μας; - Είναι ένας σφαιρικός οδηγός. Αφορά τη χρήση και την κακομεταχείριση της γης και των θαλασσών. Ασχολείται με τα μείζονα ζητήματα πίσω από την τρέχουσα δημόσια διαμάχη για τα τρόφιμα και παρουσιάζει μια εναλλακτική άποψη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερη υγεία και σε καλύτερη ζωή ολόκληρο τον κόσμο. - Έχει μια εμβέλεια γοητευτική, αλλά το κυρίαρχο μήνυμα είναι: προσέχετε τι τρώτε. Πολλά από αυτά που τρώτε βλάπτουν εσάς και το περιβάλλον και ούτε το κράτος ούτε η βιομηχανία τροφίμων είναι στο πλευρό σας. Το αξιόλογο αυτό βιβλίο θα σας ενθαρρύνει να ανακτήσετε την υπευθυνότητά σας για τη δική σας διατροφική υγεία. Στην πορεία όχι μόνο θα διασκεδάσετε, αλλά θα συμβάλετε και στη βελτίωση του πλανήτη στο ελάχιστο που σας αναλογεί.
Subtitle: 
Μια εκρηκτική αφήγηση για τα τρόφιμα που τρώμε σήμερα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8386-17-9
Book pages: 
229
Book Dimensions: 
13χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Craig Sams είναι ένα από τα σπάνια εκείνα άτομα που όχι μόνο μιλά για τα τρόφιμα στη βάση της κοινής λογικής, αλλά παράγει και ο ίδιος ορισμένα πολύ καλά τρόφιμα. Η εταιρεία του, Whole Earth, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην προώθηση της ιδέας ότι το επεξεργασμένο τρόφιμο μπορεί να είναι καλό τρόφιμο.

Subtitle: 
Μια εκρηκτική αφήγηση για τα τρόφιμα που τρώμε σήμερα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8386-17-9
Book pages: 
229
Book Dimensions: 
13χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο