Product

Το μικρό βιβλίο της ηρεμίας

Product

Το μικρό βιβλίο της ηρεμίας στη δουλειά

Το μικρό βιβλίο της ηρεμίας

Κωδικός:
196636
Description: 

Όλοι μας έχουμε νιώσει κάποιες στιγμές ότι το στρες μάς κατατρώει και ότι χάνουμε τον έλεγχο. Όπως, όσο αγχωμένοι κι αν νιώθετε, μην αποθαρρύνεστε. Μπορείτε να μάθετε τον τρόπο να αισθάνεστε πιο ήρεμοι.
Συνδυάζοντας τις πιο πρόσφατες και έγκυρες επιστημονικές τεχνικές, χρήσιμες συμβουλές και εύκολες ασκήσεις, το βιβλίο αυτό θα σας εφοδιάσει με τα εργαλεία ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή: θα μάθετε πώς να ελέγχετε την ανησυχία, να μειώνετε το άγχος και να εφαρμόζετε τεχνικές χαλάρωσης που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ήρεμοι κι ευτυχισμένοι.

7,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλοι μας έχουμε νιώσει κάποιες στιγμές ότι το στρες μάς κατατρώει και ότι χάνουμε τον έλεγχο. Όπως, όσο αγχωμένοι κι αν νιώθετε, μην αποθαρρύνεστε. Μπορείτε να μάθετε τον τρόπο να αισθάνεστε πιο ήρεμοι. Συνδυάζοντας τις πιο πρόσφατες και έγκυρες επιστημονικές τεχνικές, χρήσιμες συμβουλές και εύκολες ασκήσεις, το βιβλίο αυτό θα σας εφοδιάσει με τα εργαλεία ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή: θα μάθετε πώς να ελέγχετε την ανησυχία, να μειώνετε το άγχος και να εφαρμόζετε τεχνικές χαλάρωσης που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ήρεμοι κι ευτυχισμένοι.
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-566-654-5
Book pages: 
192
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-566-654-5
Book pages: 
192
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο