Product

Το μονοπάτι με τους γίγαντες και τρία ακόμη παραμύθια

Product

Το μονοπάτι στη θάλασσα

Το μονοπάτι προς την κρύπτη

Κωδικός:
122452
Manufacturer: 
Description: 

To "Μονοπάτι προς την κρύπτη" είναι μια σειρά διηγημάτων για τη σκοτεινή πλευρά της ζωής και το μυστήριο που κρύβεται καλά μέσα στις ζωές καθημερινών ανθρώπων. Είναι παραμύθια για ανθρώπους της διπλανής πόρτας που όμως είναι απροσδόκητα διαφορετικοί, καθώς ισορροπούν με μια επικίνδυνη αστάθεια ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, τη φαντασία και την αλήθεια. Μυαλά σαλεμένα, πρόσωπα που ξεπηδούν από εφιάλτες που ξαφνικά ζωντάνεψαν, θρύλοι από καιρό ξεχασμένοι που παίρνουν σάρκα και οστά, αγάπες νοσηρές και ραγισμένες μάσκες που αποκαλύπτουν τη ζοφερή εικόνα των κατόχων τους.

13,67 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

To "Μονοπάτι προς την κρύπτη" είναι μια σειρά διηγημάτων για τη σκοτεινή πλευρά της ζωής και το μυστήριο που κρύβεται καλά μέσα στις ζωές καθημερινών ανθρώπων. Είναι παραμύθια για ανθρώπους της διπλανής πόρτας που όμως είναι απροσδόκητα διαφορετικοί, καθώς ισορροπούν με μια επικίνδυνη αστάθεια ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, τη φαντασία και την αλήθεια. Μυαλά σαλεμένα, πρόσωπα που ξεπηδούν από εφιάλτες που ξαφνικά ζωντάνεψαν, θρύλοι από καιρό ξεχασμένοι που παίρνουν σάρκα και οστά, αγάπες νοσηρές και ραγισμένες μάσκες που αποκαλύπτουν τη ζοφερή εικόνα των κατόχων τους. Ο κόσμος των ιστοριών της Κρύπτης είναι ζωγραφισμένος με τα ερεβώδη χρώματα που στην αρχή σε σαστίζουν, αλλά στο τέλος τους παραδίνεσαι.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-436-167-8
Book pages: 
250
Book Dimensions: 
12χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Χρύσα Μπαχά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχουν εκδοθεί δύο συλλογές διηγημάτων της. Κάθε βιβλίο περιέχει 11 διηγήματα τρόμου και φαντασίας, που συνοδεύονται από εικονογράφηση του Ιωάννη Βλαζάκη.
Ως αρθρογράφος-δημοσιογράφος, έχει συνεργαστεί με το θεατρικό περιοδικό "Φουαγιέ" (2005-2008) και την εφημερίδα "Αγγελιοφόρος" της Θεσσαλονίκης (2008-2011). Επίσης έχει συνεργαστεί με το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Nightread, που προωθεί βιβλία τρόμου και φαντασίας.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-436-167-8
Book pages: 
250
Book Dimensions: 
12χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο