Product

Το μονοπάτι του Νίντζα

Product

Το μονοπάτι του ρέικι

Το μονοπάτι του πολεμιστή

Κωδικός:
78825
Manufacturer: 
Description: 

Σ' αυτό το εξαίσιο βιβλίο, ο πνευματικός χαρακτήρας της φιλοσοφίας του Ιάπωνα πολεμιστή μάς αποκαλύπτει πώς και εμείς οι ίδιοι έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις αρχές ως οδηγούς στην δική μας ζωή.
Ο πολεμιστής πορεύεται στο ταξίδι του, και οι εμπειρίες του παρουσιάζονται σαν από το δάσκαλο στον μαθητή, για να μας προσφέρουν καθοδήγηση και στήριξη στις προκλήσεις της καθημερινότητας. Κάθε πρωί, απλά ανοίξτε αυτό το βιβλίο και επιλέξτε ένα από τα τριάντα έξι κείμενα τυχαία, για να ανακαλύψετε το μήνυμα που σας φέρνει ο πολεμιστής για την επερχόμενη ημέρα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σ' αυτό το εξαίσιο βιβλίο, ο πνευματικός χαρακτήρας της φιλοσοφίας του Ιάπωνα πολεμιστή μάς αποκαλύπτει πώς και εμείς οι ίδιοι έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις αρχές ως οδηγούς στην δική μας ζωή. Ο πολεμιστής πορεύεται στο ταξίδι του, και οι εμπειρίες του παρουσιάζονται σαν από το δάσκαλο στον μαθητή, για να μας προσφέρουν καθοδήγηση και στήριξη στις προκλήσεις της καθημερινότητας. Κάθε πρωί, απλά ανοίξτε αυτό το βιβλίο και επιλέξτε ένα από τα τριάντα έξι κείμενα τυχαία, για να ανακαλύψετε το μήνυμα που σας φέρνει ο πολεμιστής για την επερχόμενη ημέρα. Το Μονοπάτι του Πολεμιστή είναι εικονογραφημένο με πανέμορφα έργα της Ιαπωνικής τέχνης. Κάθε εικόνα είναι προσεκτικά επιλεγμένη για να εκφράσει τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τα λόγια του πολεμιστή. Κανένα άλλο βιβλίο δεν παρουσιάζει μια τόσο πλήρη εικόνα του μπούσι -του Ιάπωνα πολεμιστή- και της πραγματικότητας στην οποία ζει. Αυτό το βιβλίο είναι μοναδικό επειδή μας προσφέρει την ευκαιρία να διδαχθούμε από την ιστορία του πολεμιστή καθώς προχωρούμε στο δικό μας ταξίδι της ζωής.
Subtitle: 
Συμβουλευτείτε αυτή την μαντική τεχνική για να έχετε καθημερινή καθοδήγηση στο ταξίδι της ζωής σας
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8321-28-Χ
Book pages: 
111
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

O Λούκας Εστρέλλα Σουλτζ είναι σπουδαστής των φιλοσοφιών και των πολεμικών τεχνών της Ιαπωνίας και της Κίνας, και έχει επηρεαστεί βαθιά από τις διδασκαλίες του Βουδδισμού και του Σιντοϊσμού, καθώς και από τα έργα του Κάρλος Καστανέντα (Οι διδασκαλίες του Δον Χουάν) και του Τσόγκυαμ Τρούνγκπα Ρινποτσέ. Σπούδασε συμπεριφορά ζώων στην Γερμανία και εργάζεται ως καθηγητής ψυχοφυσιολογίας στο Andres Bello University στο Σαντιάγκο της Χιλής.

Subtitle: 
Συμβουλευτείτε αυτή την μαντική τεχνική για να έχετε καθημερινή καθοδήγηση στο ταξίδι της ζωής σας
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8321-28-Χ
Book pages: 
111
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο