Product

Το μουσείο της αθωότητας

Product

Το μουσείο των αριθμών

Το μουσείο της άνευ όρων συνθηκολόγησης

Κωδικός:
27763
Description: 

Το Μουσείο της άνευ όρων συνθηκολόγησης του Βερολίνου αποτελούσε, στη διάρκεια των «ενδοοικογενειακών» πολέμων της Γιουγκοσλαβίας, τόπο συνάντησης των προσφύγων από τις εμπόλεμες περιοχές.

Η συγγραφέας, θαμώνας αυτού του Μουσείου και εξόριστη σε αναζήτηση πολιτικού ασύλου, περιγράφει το δράμα της ως ανθρώπου χωρίς πατρίδα, αναζητεί τις μνήμες της στα πατρικά εδάφη, ενώ ταυτόχρονα διηγείται τη ζωή της στη Δύση και την ερωτική της περιπέτεια με τον κατά πολύ νεότερό της Αντόνιο στη Λισαβόνα. Ένα πικρό, λυρικό, μελαγχολικό βιβλίο από τη γνωστότερη συγγραφέα της Κροατίας.

11,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Μουσείο της άνευ όρων συνθηκολόγησης του Βερολίνου αποτελούσε, στη διάρκεια των «ενδοοικογενειακών» πολέμων της Γιουγκοσλαβίας, τόπο συνάντησης των προσφύγων από τις εμπόλεμες περιοχές. Η συγγραφέας, θαμώνας αυτού του Μουσείου και εξόριστη σε αναζήτηση πολιτικού ασύλου, περιγράφει το δράμα της ως ανθρώπου χωρίς πατρίδα, αναζητεί τις μνήμες της στα πατρικά εδάφη, ενώ ταυτόχρονα διηγείται τη ζωή της στη Δύση και την ερωτική της περιπέτεια με τον κατά πολύ νεότερό της Αντόνιο στη Λισαβόνα. Ένα πικρό, λυρικό, μελαγχολικό βιβλίο από τη γνωστότερη συγγραφέα της Κροατίας.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-03-2623-1
Book pages: 
330
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-03-2623-1
Book pages: 
330
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο