Product

Το μυθικό ανάκτορο

Product

Το μυθικό ταξίδι της γης

Το μυθικό ταξίδι

Κωδικός:
65747
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μία από τις σημαντικότερες θεραπευτικές ιδιότητες των μύθων είναι ότι μπορούν να λειτουργήσουν ως πυξίδα στη ζωή μας. Αξιοποιώντας αυτήν τη διάσταση, η Λιζ Γκριν και η Τζουλιέτ Σάρμαν-Μπερκ αποκαλύπτουν με ποιον τρόπο μπορούμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, καθοδηγούμενοι από τους θρύλους και τις παραδόσεις.
Το μυθικό ταξίδι περιλαμβάνει ιστορίες από την ελληνορωμαϊκή, εβραϊκή, αιγυπτιακή, κέλτικη, σκανδιναβική και ανατολική παράδοση, και αναλύει τα αντίστοιχα ψυχολογικά τους μοτίβα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μία από τις σημαντικότερες θεραπευτικές ιδιότητες των μύθων είναι ότι μπορούν να λειτουργήσουν ως πυξίδα στη ζωή μας. Αξιοποιώντας αυτήν τη διάσταση, η Λιζ Γκριν και η Τζουλιέτ Σάρμαν-Μπερκ αποκαλύπτουν με ποιον τρόπο μπορούμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, καθοδηγούμενοι από τους θρύλους και τις παραδόσεις. Το μυθικό ταξίδι περιλαμβάνει ιστορίες από την ελληνορωμαϊκή, εβραϊκή, αιγυπτιακή, κέλτικη, σκανδιναβική και ανατολική παράδοση, και αναλύει τα αντίστοιχα ψυχολογικά τους μοτίβα. Το μυθικό ταξίδι αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό των ανθρώπινων σχέσεων. Μας βοηθά να αντιληφθούμε τις μυστηριώδεις όσο και γοητευτικές ισορροπίες ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν, στο μύθο και στην πραγματικότητα. Μας παρασύρει στη δύσκολη αναζήτηση μιας πραγματικής αυτογνωσίας.
Subtitle: 
Ο μύθος οδηγός για τη ζωή
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-1939-6
Book pages: 
337
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λιζ Γκριν έχει γράψει δεκαεννέα βιβλία, μεταξύ των οποίων και το ιδιαίτερα επιτυχημένο "The mythic tarot". Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε δέκα γλώσσες, ενώ η ίδια συμμετέχει σε σεμινάρια και δίνει διαλέξεις σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική. Κατοικεί μόνιμα στη Ζυρίχη.

Subtitle: 
Ο μύθος οδηγός για τη ζωή
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-1939-6
Book pages: 
337
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο