Product

Το μυθιστόρημα του ποδοσφαίρου

Product

Το μυθιστόρημα των 12

Το μυθιστόρημα του τυράννου

Κωδικός:
104047
Description: 

Tο έργο "Tο μυθιστόρημα του τυράννου", η υπόθεση του οποίου εκτυλίσσεται σε μια χώρα της Mέσης Aνατολής που δεν κατονομάζεται, αποτελεί ένα παραμύθι των καιρών μας. Mε τη δυναμική του απεικόνιση της ζωής υπό δικτατορικό καθεστώς, καθώς και των αιτίων που ωθούν τους ανθρώπους στο να γίνουν ανεπιθύμητοι πρόσφυγες, ο Tόμας Kένελι δίνει σάρκα και οστά στην εμπειρία τόσων και τόσων ανθρώπων στο δικό μας κόσμο του εικοστού πρώτου αιώνα.

14,68 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Tο έργο "Tο μυθιστόρημα του τυράννου", η υπόθεση του οποίου εκτυλίσσεται σε μια χώρα της Mέσης Aνατολής που δεν κατονομάζεται, αποτελεί ένα παραμύθι των καιρών μας. Mε τη δυναμική του απεικόνιση της ζωής υπό δικτατορικό καθεστώς, καθώς και των αιτίων που ωθούν τους ανθρώπους στο να γίνουν ανεπιθύμητοι πρόσφυγες, ο Tόμας Kένελι δίνει σάρκα και οστά στην εμπειρία τόσων και τόσων ανθρώπων στο δικό μας κόσμο του εικοστού πρώτου αιώνα. Mε τη σαγήνη ταινίας τρόμου, αυτή η ιστορία αποτελεί τον άθλο ενός συγγραφέα αναγνωρισμένου για τις αναζητήσεις του σχετικά με τις ηθικές επιλογές ανθρώπων που βρέθηκαν σε οριακές καταστάσεις. "Ο Μεγάλος Θείος έσκυψε μπροστά. Άκουσα τις μπότες του να τρίζουν σαν νεοσύλλεκτου φαντάρου. "...Θέλω να σου ζητήσω μια τεράστια χάρη..." "Ήξερα πως μ' αυτό τον τρόπο έκανε την εισαγωγή για τις διαταγές του".
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-14-1171-2
Book pages: 
311
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τόμας Κένελι γεννήθηκε το 1935 στην Αυστραλία. Έγινε παγκόσμια γνωστός με το μυθιστόρημά του "Η λίστα του Σίντλερ", το οποίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία, ενώ απέσπασε εφτά βραβεία Όσκαρ. Επίσης για το έργο του αυτό τιμήθηκε με το βραβείο Booker.
Πολυγραφότατος συγγραφέας, έχει γράψει πλήθος μυθιστορημάτων, καθώς και κινηματογραφικά σενάρια, βιογραφίες και δοκίμια.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-14-1171-2
Book pages: 
311
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο