Product

Το μυστήριο του Τακ Τακ

Product

Το μυστήριο του τριγώνου των Βερμούδων

Το μυστήριο του τριγώνου των Βερμούδων

Κωδικός:
76117
Manufacturer: 
Description: 

Μπορεί να τόχετε ακουστά σαν "το Τρίγωνο των Βερμούδων". Ή "η Γρουσούζικη Θάλασσα". Ή "το Νεκροταφείο του Ατλαντικού". Παραμένει όμως ένα απ' τα πιο παράδοξα φαινόμενα της φύσης: μια περιοχή του δυτικού Ατλαντικού όπου αεροπλάνα και πλοία -πολλά απ' αυτά ενώ είναι ορατά απ' την ξηρά- φαίνονται να περνάνε σε μια άλλη διάσταση.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Μπορεί να τόχετε ακουστά σαν "το Τρίγωνο των Βερμούδων". Ή "η Γρουσούζικη Θάλασσα". Ή "το Νεκροταφείο του Ατλαντικού". Παραμένει όμως ένα απ' τα πιο παράδοξα φαινόμενα της φύσης: μια περιοχή του δυτικού Ατλαντικού όπου αεροπλάνα και πλοία -πολλά απ' αυτά ενώ είναι ορατά απ' την ξηρά- φαίνονται να περνάνε σε μια άλλη διάσταση. Σ' αυτό το συναρπαστικό βιβλίο, ο Τσαρλς Μπέρλιτζ ανακεφαλαιώνει πολλές απ' τις περίεργες (και συνεχείς) εξαφανίσεις που έχουν σχέση με "το Τρίγωνο των Βερμούδων" και προτείνει γαργαλιστικές θεωρίες για τις παράξενες δυνάμεις που μπορεί να ενεργοποιούνται εκεί.
Book pages: 
306
Book Dimensions: 
17χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Τσαρλς Μπέρλιτζ είναι ένας από τους μεγαλύτερους ειδικούς για τα μυστήρια της φύσης. Γνώστης 27 γλωσσών, συνεχίζει να ταξιδεύει σ' όλο τον κόσμο ερευνώντας για παράξενα φαινόμενα και ιστορικά αινίγματα. Ζει στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης

Book pages: 
306
Book Dimensions: 
17χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο