Product

Το μυστικό της Ρωξάνης

Product

Το μυστικό της Σάρας

Το μυστικό της Σαμπάλα

Κωδικός:
55597
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ποιο μυστικό κρύβουν τα χιονισμένα βουνά του Θιβέτ; Υπάρχει πράγματι η μυθική κοινότητα, η Σαμπάλα, ή είναι ένα γοητευτικό παραμύθι που χάνεται στα βάθη των αιώνων;
Όπως η Ουράνια Προφητεία και τα άλλα βιβλία του James Redfield, Το Μυστικό της Σαμπάλα έχει παραβολική μορφή. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ζήσει την περιπέτεια και η εμπειρία αυτή θα επεκτείνει την αντίληψη που έχετε για τη ζωή σας και τον κόσμο.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ποιο μυστικό κρύβουν τα χιονισμένα βουνά του Θιβέτ; Υπάρχει πράγματι η μυθική κοινότητα, η Σαμπάλα, ή είναι ένα γοητευτικό παραμύθι που χάνεται στα βάθη των αιώνων; Όπως η Ουράνια Προφητεία και τα άλλα βιβλία του James Redfield, Το Μυστικό της Σαμπάλα έχει παραβολική μορφή. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ζήσει την περιπέτεια και η εμπειρία αυτή θα επεκτείνει την αντίληψη που έχετε για τη ζωή σας και τον κόσμο.
Subtitle: 
Αναζητώντας την ενδέκατη επίγνωση
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-364-177-4
Book pages: 
298
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Τζέιμς Ρέντφιλντ είναι ο συγγραφέας των βιβλίων "Η Ουράνια Προφητεία", "Η Δέκατη Επίγνωση", "Το ουράνιο όραμα" και "Το μυστικό της Σαμπάλα". Γράφει συχνά πάνω στο θέμα της ανθρώπινης πνευματικής συνείδησης και συμμετέχει ενεργά στην παγκόσμια προσπάθεια να διασωθούν οι τελευταίες φυσικές περιοχές που έχουν απομείνει στον πλανήτη. Ο Τζέιμς ζει με τη γυναίκα του, τη Σαλ, και το γάτο τους Μέρεντιθ, στην Αλαμπάμα.

Subtitle: 
Αναζητώντας την ενδέκατη επίγνωση
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-364-177-4
Book pages: 
298
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο