Product

Το μυστικό των Φαραώ

Product

Το μυστικό των Φιλικών

Το μυστικό των Φαρσίερ

Κωδικός:
113499
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Βρισκόμαστε εδώ, εσύ κι εγώ, Φιτζ, για να αλλάξουμε τον κόσμο. Ξανά.
Δεκαπέντε χρόνια έχουν περάσει από τον Πόλεμο των Κόκκινων Καραβιών με τους αιμοσταγείς κατοίκους των Εξω Νήσων. Ολο αυτό τον καιρό ο Φιτζ περιπλανιόταν με μόνη συντροφιά το λύκο σύντροφό του, το Νυχτερίτη, για να εγκατασταθεί τελικά σε ένα μικρό αγροτόσπιτο, μακριά από τον Πύργο των Ελαφιών και τους Φαρσίερ.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Βρισκόμαστε εδώ, εσύ κι εγώ, Φιτζ, για να αλλάξουμε τον κόσμο. Ξανά. Δεκαπέντε χρόνια έχουν περάσει από τον Πόλεμο των Κόκκινων Καραβιών με τους αιμοσταγείς κατοίκους των Εξω Νήσων. Ολο αυτό τον καιρό ο Φιτζ περιπλανιόταν με μόνη συντροφιά το λύκο σύντροφό του, το Νυχτερίτη, για να εγκατασταθεί τελικά σε ένα μικρό αγροτόσπιτο, μακριά από τον Πύργο των Ελαφιών και τους Φαρσίερ. Τελευταία όμως ο κόσμος έχει αρχίσει και πάλι να καταρρέει. Οσοι κατέχουν τη Γνώση διώκονται εξαιτίας του μαγικού δεσμού τους με τα ζώα. Ο νεαρός πρίγκιπας Ντιούτιφουλ έχει εξαφανιστεί λίγο πριν τον κρίσιμο διπλωματικά γάμο του με την πριγκίπισσα των Εξω Νήσων. Η αποστολή του Φιτζ να φέρει πίσω τον Ντιούτιφουλ πριν την τελετή φαντάζει μάταιη και οι κίνδυνοι που καραδοκούν θα μπορούσαν να αποκαλύψουν το μυστικό των Φαρσίερ και να σημάνουν το τέλος της βασιλείας τους. "Στην πολυπληθή αγορά των βιβλίων φαντασίας, τα βιβλία της Robin Hobb μοιάζουν με διαμάντια σε μια θάλασσα από ζιρκόνια." (George R.R. Martin)
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-306-568-4
Book pages: 
670
Book Dimensions: 
23χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Robin Hobb (λογοτεχνικό ψευδώνυμο της Margaret Astrid Lindholm Ogden) γεννήθηκε το 1952 στην Καλιφόρνια και μεγάλωσε στην Αλάσκα. Έκανε την εντυπωσιακή εμφάνισή της στον χώρο της λογοτεχνίας πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια με το πρώτο από τα δημοφιλή μυθιστορήματά της γύρω από την οικογένεια των Φαρσίερ, τον Μαθητευόμενο Εκτελεστή, όπου γνωρίσαμε τους χαρακτήρες του ΦιτζΣίβαλρι Φαρσίερ και του παράξενου φίλου του, του Γελωτοποιού. Ορόσημο για τη σύγχρονη φανταστική λογοτεχνία, το μυθιστόρημα αυτό -και όσα ακολούθησαν- χάραξε νέους συναρπαστικούς ορίζοντες σε ένα είδος πολυαγαπημένο.
Στο πέρασμα των χρόνων η φαντασία της Hobb πετούσε πάνω από τους μυθικούς τόπους των Έξι Δουκάτων σε σειρές μπεστ-σέλερ όπως η Τριλογία των Εμπόρων των Θαλασσών και τα Χρονικά των Ρέιν Γουάιλντς. Όσο μακριά όμως κι αν ταξίδευε, η καρδιά της έμενε πάντα κοντά στον Φιτζ. Και τώρα γύρισε επιτέλους σπίτι, με ένα εκπληκτικό νέο μυθιστόρημα που ανοίγει ένα σκοτεινό και συναρπαστικό κεφάλαιο στο έπος των Φαρσίερ.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-306-568-4
Book pages: 
670
Book Dimensions: 
23χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο