Product

Το Νικολίτσι της Πρέβεζας

Product

Το νόημα

Το νιο, πάλλευκο ρόδο

Κωδικός:
81742
Description: 

Ο άγγελος, η κοπέλα με τα χρυσά μαλλιά, μάχεται τα κατώτερα ένστικτα στο ορεινό χωριό που σαπίζει μες στη βροχή· μέσα στην αμαρτία. Το πλάσμα του Σκότους, ένας εύμορφος και γοητευτικός άνδρας, την αιχμαλωτίζει στον κόσμο των σκιών.
Ποιος θα νικήσει στην προαιώνια πάλη του καλού με το κακό; Πού κρύβεται ο αντίπαλος; Πώς γεννιούνται οι στρατιές του;
Μια ατμοσφαιρική νουβέλα με λυρική και κινηματογραφική υφή, όπου η φιλοσοφική διάσταση συνυπάρχει με την περιπέτεια και το μυστήριο.

6,66 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο άγγελος, η κοπέλα με τα χρυσά μαλλιά, μάχεται τα κατώτερα ένστικτα στο ορεινό χωριό που σαπίζει μες στη βροχή· μέσα στην αμαρτία. Το πλάσμα του Σκότους, ένας εύμορφος και γοητευτικός άνδρας, την αιχμαλωτίζει στον κόσμο των σκιών. Ποιος θα νικήσει στην προαιώνια πάλη του καλού με το κακό; Πού κρύβεται ο αντίπαλος; Πώς γεννιούνται οι στρατιές του; Μια ατμοσφαιρική νουβέλα με λυρική και κινηματογραφική υφή, όπου η φιλοσοφική διάσταση συνυπάρχει με την περιπέτεια και το μυστήριο.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-296-106-6
Book pages: 
84
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Σημαιοφορίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και Μάρκετινγκ στο εξωτερικό. Η τέχνη αποτελούσε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του: εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με την κιθάρα και άλλα έγχορδα όργανα, ενώ έχει υπάρξει δραστήριο μέλος σε θεατρική ομάδα.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-296-106-6
Book pages: 
84
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο