Product

Το παιχνίδι του Θεού

Product

Το παιχνίδι του Κρόνου

Το παιχνίδι του καλοκαιριού και άλλες θεατρικές παραστάσεις για μικρούς πρωταγωνιστές

Κωδικός:
120863
Manufacturer: 
Description: 

"Μόνο με κέφι και φαντασία ανοίγει η αυλαία μες στα σχολεία!"
- Έμμετρες θεατρικές παραστάσεις για ηθοποιούς από 5...ετών!
- Κατάλληλες για τις εκδηλώσεις του τέλους της σχολικής χρονιάς.
- Ευχάριστα τετράστιχα με ομοιοκαταληξία για να τα μαθαίνουν εύκολα και οι πιο μικροί ηθοποιοί!
Κάθε θεατρική παράσταση περιλαμβάνει τραγούδι με πρωτότυπη και εύκολη μουσική και συνοδεύεται από προτάσεις για σκηνικά και κουστούμια που μπορούν να κατασκευάσουν τα ίδια τα παιδιά.

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Μόνο με κέφι και φαντασία ανοίγει η αυλαία μες στα σχολεία!" - Έμμετρες θεατρικές παραστάσεις για ηθοποιούς από 5...ετών! - Κατάλληλες για τις εκδηλώσεις του τέλους της σχολικής χρονιάς. - Ευχάριστα τετράστιχα με ομοιοκαταληξία για να τα μαθαίνουν εύκολα και οι πιο μικροί ηθοποιοί! Κάθε θεατρική παράσταση περιλαμβάνει τραγούδι με πρωτότυπη και εύκολη μουσική και συνοδεύεται από προτάσεις για σκηνικά και κουστούμια που μπορούν να κατασκευάσουν τα ίδια τα παιδιά. Μια ολοκληρωμένη πρόταση για νηπιαγωγούς και δασκάλους αλλά και για όσους αγαπούν το θεατρικό παιχνίδι! Τι μπορεί να σκέφτεται κανείς καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι; Μα φυσικά Ταξίδια στον κόσμο! Ή μήπως γινόμαστε όλοι ταξιδιάρικα Πουλιά που γυρίζουν την Ελλάδα; Όπως και να' ναι κανείς δεν θέλει να σκεφτεί ούτε στιγμή ότι μπορεί να Χάσαμε τους μήνες του καλοκαιριού! Εξάλλου όλοι θέλουν να μάθουν ποιο είναι Το παιχνίδι του καλοκαιριού! Κι αν αλλάξουν γνώμη και πάνε προς την παραλία ίσως συναντήσουν τα ψάρια που οργάνωσαν την Επιχείρηση Στεριά... Στο τέλος όλοι μαζί δίνουμε και πάλι Ραντεβού το Σεπτέμβρη!
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8288-41-Χ
Book pages: 
67
Book Dimensions: 
22χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Άννα Αθανασιάδου γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα έκανε μουσικές σπουδές πιάνου και ανώτερων θεωρητικών στο Απολλώνιο Ωδείο. Παρακολούθησε σεμινάρια σχετικά με την ειδική αγωγή και την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών. Το 2003 εισήχθη στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Διδάσκει ...νυχθημερόν στο χώρο της ιδιωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γιατί αγαπά υπερβολικά τους μαθητές της. Διδάσκει επίσης μουσική, γιατί δεν μπορεί να την αποχωριστεί. Είναι πολύ τυχερή, γιατί μπορεί και εκφράζεται μέσα από τις λέξεις, τις εικόνες και τις νότες. Εμπνέεται από τα δυο της αγοράκια και χαμογελά ό,τι κι αν γίνει χάρη στη συμπαράσταση του συζύγου της.
Από το 2003 γράφει έμμετρα θεατρικά έργα και τραγούδια για το περιοδικό "Παράθυρο στην Εκπαίδευση".

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8288-41-Χ
Book pages: 
67
Book Dimensions: 
22χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο