Product

Το πανηγύρι των μαθηματικών

Product

Το πανηγύρι. Η βέρα. Το τάβλι

Το πανηγύρι των τρελών

Κωδικός:
72346
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το πανηγύρι των τρελών αρχίζει με την ανακάλυψη του κρεβατιού της Μεγάλης Γαλλίδας Πόρνης, που εξοκέλλει σε μια ιρλανδέζικη ακτή μεταφέροντας επάνω του έναν Αφρικανό.
Και μετά... Μα είναι τρελοί αυτοί οι Ιρλανδοί! Έχουμε να κάνουμε με μια θεοπάλαβη σάγκα με ήρωες ποιητές και πολεμιστές, την ιδιοκτήτρια ενός οίκου ανοχής, έναν βασιλιά δίχως στέμμα κι έναν παράφρονα επαναστάτη.

13,36 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το πανηγύρι των τρελών αρχίζει με την ανακάλυψη του κρεβατιού της Μεγάλης Γαλλίδας Πόρνης, που εξοκέλλει σε μια ιρλανδέζικη ακτή μεταφέροντας επάνω του έναν Αφρικανό. Και μετά... Μα είναι τρελοί αυτοί οι Ιρλανδοί! Έχουμε να κάνουμε με μια θεοπάλαβη σάγκα με ήρωες ποιητές και πολεμιστές, την ιδιοκτήτρια ενός οίκου ανοχής, έναν βασιλιά δίχως στέμμα κι έναν παράφρονα επαναστάτη. Επιτελώντας ένα εκτυφλωτικό κατόρθωμα, ο Μάικλ Μάλλεν - αυτός ο τρομερός Ιρλανδός - ισορροπεί το μακάβριο με το υστερικό στοιχείο. Η εύρωστη ευφευρετικότητά του δεν μειώνεται ποτέ. Η χώρα του Μάλλεν είναι εδώ. Ένα εκπληκτικό μείγμα φάρσας, φαντασίας και σάτιρας.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-263-100-7
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-263-100-7
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο