Product

Το περιβάλλον και η μεταλλευτική-μεταλλουργική βιομηχανία

Product

Το περιβάλλον σε 100 λέξεις

Το περιβάλλον προγραμματισμού Unix

Κωδικός:
71936
Description: 

Τώρα, οι Kernighan και Pike προσφέρουν στους προγραμματιστές, αρχάριους και πεπειραμένους, έναν τρόπο προσέγγισης στο UNIX, που αξιοποιεί στο έπακρο την ισχύ του δημοφιλούς αυτού λειτουργικού συστήματος. Το βιβλίο είναι γραμμένο για να διαβάζεται δίπλα στο τερματικό, ώστε να μπορείτε να πειραματίζεστε με τα εργαλεία προγραμματισμού τα οποία αναπτύσσει, και να συνδυάζετε ή να χρησιμοποιείτε υπάρχοντα προγράμματα για να δημιουργείτε νέα.
Το "Περιβάλλον Προγραμματισμού UNIX" φωτίζει τη φιλοσοφία του UNIX. Θεωρείται σαν το πλέον ολοκληρωμένο βοήθημα προγραμματισμού σε UNIX.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Τώρα, οι Kernighan και Pike προσφέρουν στους προγραμματιστές, αρχάριους και πεπειραμένους, έναν τρόπο προσέγγισης στο UNIX, που αξιοποιεί στο έπακρο την ισχύ του δημοφιλούς αυτού λειτουργικού συστήματος. Το βιβλίο είναι γραμμένο για να διαβάζεται δίπλα στο τερματικό, ώστε να μπορείτε να πειραματίζεστε με τα εργαλεία προγραμματισμού τα οποία αναπτύσσει, και να συνδυάζετε ή να χρησιμοποιείτε υπάρχοντα προγράμματα για να δημιουργείτε νέα. Το "Περιβάλλον Προγραμματισμού UNIX" φωτίζει τη φιλοσοφία του UNIX. Θεωρείται σαν το πλέον ολοκληρωμένο βοήθημα προγραμματισμού σε UNIX.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-209-013-8
Book pages: 
427
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-209-013-8
Book pages: 
427
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο