Product

Το περιβόλι του τρελού. Μπάλλος. Βρώμικο ψωμί

Product

Το περιβόλι των γνώσεων ΣΤ΄ δημοτικού

Το περιβόλι των γνώσεων Ε΄ δημοτικού

Κωδικός:
110877
Manufacturer: 
Description: 

Γιατί ν' ασχοληθώ μ' αυτό το τετράδιο...
Ζούμε στην εποχή της εικόνας, της ταχύτητας και του διαδικτύου. Όλα γύρω μας αλλάζουν ραγδαία. Καθημερινά «βομβαρδιζόμαστε» από πληροφορίες, ειδήσεις και γνώσεις.
Όμως, πόσο εύκολο είναι όλα αυτά που γνωρίζουμε, που βλέπουμε, που αισθανόμαστε, να τα μεταφέρουμε σωστά σ' ένα κείμενο; Πόσες φορές, άραγε, δεν αναρωτιόμαστε πώς θα αρχίσουμε;

13,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γιατί ν' ασχοληθώ μ' αυτό το τετράδιο... Ζούμε στην εποχή της εικόνας, της ταχύτητας και του διαδικτύου. Όλα γύρω μας αλλάζουν ραγδαία. Καθημερινά «βομβαρδιζόμαστε» από πληροφορίες, ειδήσεις και γνώσεις. Όμως, πόσο εύκολο είναι όλα αυτά που γνωρίζουμε, που βλέπουμε, που αισθανόμαστε, να τα μεταφέρουμε σωστά σ' ένα κείμενο; Πόσες φορές, άραγε, δεν αναρωτιόμαστε πώς θα αρχίσουμε; Η διδακτική πράξη έδειξε ότι υπάρχουν δυσκολίες στο πέρασμα από τον προφορικό στο γραπτό λόγο. Πολλοί πιστεύουν ότι το σωστό γράψιμο είναι ένα μικρό έργο τέχνης, απαιτεί ταλέντο, άρα δεν μπορεί να διδαχτεί. Το τελευταίο είναι μύθος. Μπορούν να γράψουν καλά, όχι μόνο αυτοί που έχουν το ταλέντο, αλλά κι αυτοί που θα ασκηθούν με το σωστό τρόπο και τη σωστή τεχνική. Και τις περισσότερες φορές η άσκηση φέρνει αποδοτικότερα αποτελέσματα. Φίλε μαθητή, το τετράδιο αυτό το σκοπό έχει. Θα σε οδηγήσει στην κατάκτηση του σωστού τρόπου γραψίματος. Ευχάριστα, χωρίς να σε κουράζει, θα ανακαλύψεις πόσο εύκολο και απλό είναι. Κι εμείς θέλουμε πολύ να σε βοηθήσουμε σ' αυτήν την ωραία δημιουργική προσπάθεια. Καλή συγκομιδή, λοιπόν, από το περιβόλι.
Subtitle: 
Τετράδιο δημιουργικής γραφής
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-456-010-7
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σωτήρης Μπαμπατζάνης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1971. Είναι εκπαιδευτικός στο Anatolia Elementary School.
Οι ακαδημαϊκές του ιδιότητες είναι αυτές του Δασκάλου και του Θεολόγου.
Έχει επίσης Master στην Ιστορική Θεολογία με ειδίκευση στην Εκκλησιαστική Γραμματεία, καθώς και μία διατριβή υπό κρίση από τη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ.
Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων και Ευρωπαίων Σκηνοθετών και έχει δουλέψει ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης πάνω από 15 χρόνια με πολλές επιτυχημένες παραστάσεις.
Υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής στο Ορθόδοξο Ίδρυμα Παιδείας και Πολιτισμού και επίσης καλλιτεχνικός και ακαδημαϊκός διευθυντής στην Ακαδημία Τέχνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ όπου και δίδαξε Υποκριτική και Ιστορία Θεάτρου.
Έχει κάνει παιδαγωγικές και θεολογικές μελέτες, έχει γράψει άρθρα και έχει δώσει πολλές ομιλίες.
Είναι επίσης συγγραφέας με ποικίλο περιεχόμενο. Ποίηση (Τα σπασμένα φτερά του ονείρου, εκδ. Έβενος), Θέατρο (Η Αλωσις, Δημήτριος, εκδ. Ζήτη), Σχολικά Βοηθήματα που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ζήτη και πολιτικά κείμενα ως υποψήφιος βουλευτής.
Στο παρελθόν δούλεψε ως καθηγητής των Θρησκευτικών και του Θεάτρου στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο για 2 χρόνια και για 7 χρόνια εργάστηκε ως δάσκαλος στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια.

Subtitle: 
Τετράδιο δημιουργικής γραφής
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-456-010-7
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο