Product

Το πιόνι απέναντι στον βασιλιά

Product

Το πιστέβω του Επίκουρου

Το πιόνι της προφητείας

Κωδικός:
99097
Αuthor: 
Description: 

Ένα μεγαλειώδες έπος, που σκιαγραφεί την ιστορία, τις μάχες και τους πολέμους εφτά χιλιάδων χρόνων ανάμεσα σε θεούς, βασιλιάδες και ανθρώπους. Ένα έπος που περιγράφει παράξενους τόπους και γεγονότα, που μιλάει για τη μοίρα για μια προφητεία που πρέπει να εκπληρωθεί!

20,29 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα μεγαλειώδες έπος, που σκιαγραφεί την ιστορία, τις μάχες και τους πολέμους εφτά χιλιάδων χρόνων ανάμεσα σε θεούς, βασιλιάδες και ανθρώπους. Ένα έπος που περιγράφει παράξενους τόπους και γεγονότα, που μιλάει για τη μοίρα για μια προφητεία που πρέπει να εκπληρωθεί! Πριν από πολύ καιρό, μας λέει ο αφηγητής, ο μοχθηρός Θεός Τόρακ θέλησε να κυριαρχήσει στον κόσμο και οδήγησε σε πόλεμο θεούς και ανθρώπους. Όμως, χάρη στο Μάγο Μπέλγκαραθ, οι άνθρωποι ανέκτησαν τη Σφαίρα που προστάτευε τους κατοίκους της δύσης. Όσο βρισκόταν ασφαλής στη Ρίβα, συνέχιζε η προφητεία, οι άνθρωποι δεν διέτρεχαν κανένα κίνδυνο. Όλα αυτά όμως, δεν ήταν παρά απλές ιστορίες και ο Γκάριον δεν πίστευε σε μαγείες και παραμύθια, παρ' όλο που ο σκοτεινός και χωρίς σκιά άντρας τον στοίχειωνε επί χρόνια. Μεγαλωμένος από τη θεία του, την Πολ, σε μια ήσυχη φάρμα, δεν είχε κανέναν τρόπο να μάθει πως ο Αποστάτης σχεδίαζε να αφυπνίσει τον τρομερό Τόρακ και πως οι άνθρωποι που αγαπούσε θα τον οδηγούσαν σε μια αναζήτηση απαράμιλλης μαγείας και κινδύνων, για τους οποίους δεν είχε ιδέα. Για λίγο, η ονειρική του αθωότητα ήταν ασφαλής, γαλήνια και προστατευμένη από τη γνώση της παράξενης κληρονομιάς του. Για λίγο, όμως... Έτσι αρχίζει το πρώτο βιβλίο του Μπέλγκαριαντ.
Subtitle: 
Το πρώτο βιβλίο του Μπέλγκαριαντ
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8167-51-5
Book pages: 
379
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ντέιβιντ Έντινγκς γεννήθηκε το 1931 στο Σπόουκεϊν, στην πολιτεία της Ουάσινγκτον και μεγάλωσε στην περιοχή Πάτζετ Σάουντ, βόρεια του Σηάτλ. Πήρε πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον το 1961. Υπηρέτησε στο Στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών, δούλεψε ως υπεύθυνος αγορών στην εταιρεία Μπόινγκ, έκανε υπάλληλος σε παντοπωλείο και δίδαξε αγγλικά σε κολέγιο. Το πρώτο του μυθιστόρημα, "Το μεγάλο κυνήγι", ήταν μια ιστορία περιπέτειας στη σύγχρονη εποχή. Πάντα ενδιαφερόταν για θέματα που αφορούσαν τη λογοτεχνία του φανταστικού και έγραψε το "Μπέλγκαριαντ" σε μια προσπάθεια να αναπτύξει συγκεκριμένες ιδέες, τεχνικής και φιλοσοφικής φύσεως, που αφορούσαν αυτό το είδος της λογοτεχνίας. Ο Ντέιβιντ Έντινγκς και η γυναίκα του, η Λέι, κατοικοεδρεύουν στις βορειοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Subtitle: 
Το πρώτο βιβλίο του Μπέλγκαριαντ
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8167-51-5
Book pages: 
379
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο