Product

Το ποδόσφαιρο στην παιδική και εφηβική ηλικία

Product

Το ποδόσφαιρο τις αναπτυξιακές ηλικίες

Το ποδόσφαιρο στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Κωδικός:
190830
Description: 

Ένα χρήσιμο βιβλίο για όλους τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, είτε αν εργάζονται στην εκπαίδευση είτε αν εργάζονται σε ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Είναι το πρώτο βιβλίο στη χώρα μας που πραγματεύεται το σύνθετο θέμα της διδασκαλίας και των ποδοσφαιρικών παιχνιδιών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Μεταξύ άλλων τα θέματα που αναλύονται στο βιβλίο είναι:

7,16 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα χρήσιμο βιβλίο για όλους τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, είτε αν εργάζονται στην εκπαίδευση είτε αν εργάζονται σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Είναι το πρώτο βιβλίο στη χώρα μας που πραγματεύεται το σύνθετο θέμα της διδασκαλίας και των ποδοσφαιρικών παιχνιδιών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Μεταξύ άλλων τα θέματα που αναλύονται στο βιβλίο είναι: Κανόνες ασφάλειας και οργάνωση ωριαίου μαθήματος. Ο ρόλος του καθηγητή Φυσικής Αγωγής στην αξιολόγηση των μαθητών κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Παιχνίδια που εφαρμόζονται με άνεση και στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής αλλά και στις προπονήσεις ποδοσφαίρου στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Συνεργασία με τους συναδέλφους καθηγητές Φυσικής Αγωγής ποδοσφαιρικών και άλλων αθλητικών ακαδημιών.
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-80181-3-7
Book pages: 
100
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-80181-3-7
Book pages: 
100
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο