Product

Το σάβανο της Χιονάτης

Product

Το Σάββατο των ψυχών

Το σάβανο του Ιησού

Κωδικός:
106047
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

[...] Το βιβλίο αυτό είναι η ιστορία των νέων ανακαλύψεων γύρω από τη Σινδόνη. Είναι μια ιστορία γραμμένη όχι τόσο για κείνους που πιστεύουν στο Χριστό, όσο για κείνους που δεν πιστεύουν. Πολλά απ' όσα πρόκειται ν' αναπτυχθούν εδώ θα φανούν παράξενα και τις πιο πολλές φορές παραπλανητικά. Εκείνο όμως που ζητάμε από τον αναγνώστη είναι να μελετήσει το βιβλίο βήμα με βήμα και χωρίς προκατάληψη.

19,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Το βιβλίο αυτό είναι η ιστορία των νέων ανακαλύψεων γύρω από τη Σινδόνη. Είναι μια ιστορία γραμμένη όχι τόσο για κείνους που πιστεύουν στο Χριστό, όσο για κείνους που δεν πιστεύουν. Πολλά απ' όσα πρόκειται ν' αναπτυχθούν εδώ θα φανούν παράξενα και τις πιο πολλές φορές παραπλανητικά. Εκείνο όμως που ζητάμε από τον αναγνώστη είναι να μελετήσει το βιβλίο βήμα με βήμα και χωρίς προκατάληψη. Γιατί αν ο Ιησούς άφησε πράγματι πίσω του το ύφασμα που σήμερα γνωρίζουμε με τ' όνομα "Σινδόνη του Τουρίνου", τότε αυτό παρουσιάζει μια μοναδική μαρτυρία για την ύπαρξή του, το Πάθος του κι ίσως ακόμη και για την Ανάστασή του. Δύσκολα όμως μπορούμε να πούμε ότι ο Ιησούς έκανε ολοφάνερη την αυθεντικότητα της Σινδόνης ή απλή την ιστορία που μας αφηγείται, έτσι που να είναι κατανοητή από τον καθένα. (από την εισαγωγή του βιβλίου)
Subtitle: 
Το μυστήριο της Ιεράς Σινδόνης του Τορίνο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-392-074-6
Book pages: 
428
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιαν Ουίλσον σπούδασε ιστορία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και είναι δημοσιογράφος που κάνει έρευνες και γράφει άρθρα σχετικά με την Ιερά Σινδόνη εδώ και πολλά χρόνια.
Πρόεδρος της Βρετανικής Εταιρίας για το Σάβανο του Τορίνο, έχει συσκεφθεί και έχει ανταλλάξει απόψεις με τους περισσότερους εμπειρογνώμονες σ' ολόκληρο τον κόσμο πάνω σ' αυτό το θέμα.

Subtitle: 
Το μυστήριο της Ιεράς Σινδόνης του Τορίνο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-392-074-6
Book pages: 
428
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο