Product

Το σημάδι της τρίαινας

Product

Το σημάδι του εκτελεστή

Το σημάδι του αλχημιστή

Κωδικός:
129206
Αuthor: 
Description: 

Ανεξιχνίαστοι θάνατοι του δέκατου έβδομου αιώνα, οργανωμένα δίκτυα αλχημιστών και μία μυστηριώδης μεταφυσική φιγούρα έρχονται από το παρελθόν και ζητούν δικαίωση.

17,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ανεξιχνίαστοι θάνατοι του δέκατου έβδομου αιώνα, οργανωμένα δίκτυα αλχημιστών και μία μυστηριώδης μεταφυσική φιγούρα έρχονται από το παρελθόν και ζητούν δικαίωση. Κέμπριτζ, 2003. Ο Κάμερον Μπράουν, γιος μίας ιδιόρρυθμης ιστορικού, ανακαλύπτει το πτώμα της μητέρας του να επιπλέει στα νερά του ποταμού που κυλάει μέσα από το κτήμα όπου βρίσκεται το πατρικό τους σπίτι. Στην παλάμη της έχει καλά σφιγμένο ένα παλαιό γυάλινο πρίσμα. Το βιβλίο της, καρπός του πάθους της για το δέκατο έβδομο αιώνα, που έχει ως θέμα τον... αλχημιστή Ισαάκ Νεύτωνα, παραμένει ανολοκλήρωτο και το μεγάλο ιστορικό εύρημα της Επίζαμπεθ, που θα μπορούσε να συνταράξει όλο τον επιστημονικό κόσμο, θα την ακολουθήσει στον τάφο της. Η Λίντια Μπρουκ, συγγραφέας, φίλη της Ελίζαμπεθ και πρώην ερωμένη του Κάμερον, επιστρέφει στο Κέμπριτζ για την κηδεία. Όταν ο Κάμερον της ζητά να εγκατασταθεί στο σπίτι της μητέρας του για ένα διάστημα και να επιχειρήσει να ανασυνθέσει το χαμένο κεφάλαιο του βιβλίου της νεκρής πλέον ιστορικού, ένα γαϊτανάκι περίεργων φαινομένων ξεκινά... Το "διανοητικό" θρίλερ, που στάζει αίμα και σκέψη, επινοήθηκε από τον Πόε, τελειοποιήθηκε από τον Μπόρχες και τον Έκο και γνώρισε την παγκόσμια αναγνώριση με τον "Κώδικα Ντα Βίντσι". Η Rebecca Stott με "Το σημάδι του Αλχημιστή" ακολουθεί την ίδια επιτυχημένη πορεία. (Νew York Times)
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-417-214-Χ
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ρεμπέκα Στοτ, συγγραφέας λογοτεχνικών και μη λογοτεχνικών βιβλίων, είναι καθηγήτρια Φιλολογίας στο Anglia Ruskin University και συνεργάζεται με το τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας των Επιστημών του Κέμπριτζ, πόλη όπου ζει μόνιμα.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-417-214-Χ
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο