Product

Το σημάδι των τεσσάρων

Product

Το σημείο καμπής

Το σημαινόμενο και το σημαίνον των αντωνυμιών στην ιταλική γλώσσα

Κωδικός:
127048
Description: 

"Το Σημαινόμενο και το Σημαίνον των Αντωνυμιών στην Ιταλική Γλώσσα" είναι η επιστημονική μελέτη που πραγματεύεται κατά τρόπο διεξοδικό το συγκεκριμένο και αυτοτελές θέμα των αντωνυμιών και στόχο έχει να βοηθήσει τον έλληνα σπουδαστή να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά την εκμάθηση της σωστής χρήσης των αντωνυμιών.

10,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Το Σημαινόμενο και το Σημαίνον των Αντωνυμιών στην Ιταλική Γλώσσα" είναι η επιστημονική μελέτη που πραγματεύεται κατά τρόπο διεξοδικό το συγκεκριμένο και αυτοτελές θέμα των αντωνυμιών και στόχο έχει να βοηθήσει τον έλληνα σπουδαστή να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά την εκμάθηση της σωστής χρήσης των αντωνυμιών. Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια για μια ολοκληρωμένη γνώση, συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε σ' αυτό το εγχειρίδιο τις αντωνυμίες αναλυτικά δίνοντας συνηθισμένες χρήσεις και παραδείγματα. Παραθέτουμε εκφράσεις που διευκολύνουν την κατανόηση και το ρόλο των αντωνυμιών στη σπουδή της γλώσσας. Εκτός από τις αντωνυμίες θεωρήσαμε σκόπιμο να παραθέσουμε και τους οριστικούς προσδιορισμούς του ονόματος για να διευκολύνουμε τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα των προσδιορισμών που είναι απαραίτητοι για την κατανόηση και το ρόλο του άρθρου, του επιθέτου και των αριθμητικών. Ελπίζουμε με την έκδοση αυτή να βοηθήσουμε περισσότερο αποτελεσματικά οποίον ασχολείται με την εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας και να καλύψουμε κενά που πιθανόν να υπάρχουν. (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-12-1651-0
Book pages: 
145
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ζωή Βαζούρα σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στην Ιταλική Φιλολογία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διδακτική των Γλωσσών στο Διατμηματικό του Α.Π.Θ. Συμμετείχε σε πολλά Διεθνή Συνέδρια με ανακοινώσεις στη Διαπολιτιομική Εκπαίδευση, στην Πολυγλωσσία, στην Αξιολόγηση, στη Διδακτική της Ιστορίας και στην Εκπαίδευση από Απόσταση. Έχει μεταφράσει έργα Ιταλών ποιητών και συγγραφέων και δημοσίευσε εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος πνευματικών συλλόγων και της Εταιρείας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου. Εργάζεται ως φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει την ιταλική γλώσσα στο Α.Π.Θ.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-12-1651-0
Book pages: 
145
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο