Product

Το σημειωματάριο των κατασκευών

Product

Το σημειωματάριον ενός μύστου

Το σημειωματάριο των χαμένων πραγμάτων

Κωδικός:
122170
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η Χελένε είναι σαράντα ενός χρονών κι έχει μια καθαρά σεξουαλική σχέση με τον Χάρρυ, τον μάτσο ιδιοκτήτη του τοπικού μπαρ. Η έφηβη Στέλλα αγαπάει τον συμμαθητή της Ντάρυλ, αλλά έχει να ασχοληθεί με την παχύσαρκη και βυθισμένη στην κατάθλιψη μητέρα της. Ο «θείος Ουίλιαμ» είναι ένας νάνος που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό της αγαπημένης του - αυτή ήταν η Ούτα, η μητέρα της Χελένε. Η δασκάλα Αγγλικών Φαίθ Κλήβελαντ βασανίζεται από την ανομολόγητη ομοφυλοφιλία της. Ο κάθε ήρωας και μια συγκινητική ιστορία...

15,34 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Χελένε είναι σαράντα ενός χρονών κι έχει μια καθαρά σεξουαλική σχέση με τον Χάρρυ, τον μάτσο ιδιοκτήτη του τοπικού μπαρ. Η έφηβη Στέλλα αγαπάει τον συμμαθητή της Ντάρυλ, αλλά έχει να ασχοληθεί με την παχύσαρκη και βυθισμένη στην κατάθλιψη μητέρα της. Ο «θείος Ουίλιαμ» είναι ένας νάνος που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό της αγαπημένης του - αυτή ήταν η Ούτα, η μητέρα της Χελένε. Η δασκάλα Αγγλικών Φαίθ Κλήβελαντ βασανίζεται από την ανομολόγητη ομοφυλοφιλία της. Ο κάθε ήρωας και μια συγκινητική ιστορία... Με τη μαστορική, ντελικάτη πρόζα της, η Μέγκαν Στάφφελ μας μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και μας λέει πώς μπορούμε να αντέξουμε τις τραυματικές μας απώλειες, δίχως να βυθιστούμε στη μοναξιά.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-263-124-4
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μέγκαν Στάφφελ γεννήθηκε το 1952 στις ΗΠΑ, στη Φιλαδέλφεια, όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της ήταν κεραμίστας και η μητέρα της ζωγράφος. Η νεαρή Μέγκαν σκόπευε να σπουδάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη· αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και γράφτηκε στο Έμερσον Κόλετζ. Εκεί όμως δεν παρακολούθησε μήτε ένα μάθημα υποκριτικής: ανακάλυψε την πραγματική της κλήση στο εργαστήριο δημιουργικής γραφής. Μετά την αποφοίτησή της, εγκαταστάθηκε με τον σύζυγό της στο Αϊόβα Σίτυ όπου, το 1980, πήρε το πτυχίο της από το Writers' Workshop.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-263-124-4
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο