Product

Το σκάκι χωρίς δάσκαλο

Product

Το σκαληνό τρίγωνο της αμαρτίας

Το σκακιστικό αυτόματο

Κωδικός:
110991
Αuthor: 
Description: 

Μια ιστορία που αρχίζει με τη μυστική συμφωνία ενός αριστοκράτη της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορικής Αυλής κι ενός Ιταλού νάνου. Δημιούργημα και των δύο: ο Τούρκος σκακιστής. Μια κρυφή ζωή, ζωή συνωμοσίας, που δεν πρέπει να έρθει στο φως, μιας και το μυστικό πίσω από την επιτυχία της σκακιστικής μηχανής δεν πρέπει να αποκαλυφθεί ποτέ.

18,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια ιστορία που αρχίζει με τη μυστική συμφωνία ενός αριστοκράτη της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορικής Αυλής κι ενός Ιταλού νάνου. Δημιούργημα και των δύο: ο Τούρκος σκακιστής. Μια κρυφή ζωή, ζωή συνωμοσίας, που δεν πρέπει να έρθει στο φως, μιας και το μυστικό πίσω από την επιτυχία της σκακιστικής μηχανής δεν πρέπει να αποκαλυφθεί ποτέ. Μια αέναη σκακιστική αναμέτρηση ξεκινά στον κόσμο της υψηλής κοινωνίας, σε σφαίρες υψηλού κινδύνου, στην κόψη του ξυραφιού, με ήρωες γεμάτους πάθη, με έρωτες, απειλές, προδοσίες, δολοφονίες και ανελέητο κυνηγητό. Πότε θα έρθει η καταστροφή; Γιατί το μεγάλο φινάλε θα είναι ανατρεπτικό και πέρα από κάθε προσδοκία; Ο συγγραφέας, πατώντας στα χνάρια μεγάλων σύγχρονων λογοτεχνών αλλά και κλασικών συγγραφέων, μας παραδίδει ένα ολοκληρωμένο και δεξιοτεχνικά γραμμένο μυθιστόρημα που ξεπερνά τα σύνορα και γίνεται διεθνής επιτυχία.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-14-1321-9
Book pages: 
458
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Pόμπερτ Λερ γεννήθηκε το 1973, μεγάλωσε στο Bερολίνο, στη Bρέμη και στη Σάντα Mπάρμπαρα. Πριν στραφεί στη δημιουργική γραφή ήταν δημοσιογράφος. Έχει γράψει αρκετά σενάρια για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση αλλά και θεατρικά έργα.
Eίναι σκηνοθέτης, ηθοποιός και ασχολείται επίσης με το κουκλοθέατρο. "Tο σκακιστικό αυτόματο" είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Zει στο Bερολίνο.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-14-1321-9
Book pages: 
458
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο