Product

Το σπίτι στο βράχο

Product

Το σπίτι στο λόφο

Το σπίτι στο δρόμο με τις ιτιές

Κωδικός:
184829
Description: 

Καλώς ήρθατε στο Άβαλον, μια ήσυχη μικρή πόλη στις ιρλανδικές ακτές. Τίποτε δεν έχει αλλάξει εδώ για γενιές ολόκληρες - ούτε καν η τεράστια έπαυλη στο δρόμο με τις ιτιές, το σπίτι όπου μεγάλωσαν η Τες και η Σούκι.

Τώρα, χρόνια μετά, η Τες προσπαθεί να σώσει το γάμο της και να προστατέψει τη Σούκι που γύρισε στο πατρικό με τα όνειρά της ραγισμένα. Η Μάρα γυρεύει καταφύγιο στο σπίτι της θείας της της Δανάης για να γιατρέψει την πληγωμένη της καρδιά, ενώ η ίδια η Δανάη καταδιώκεται από τις σκοτεινές αναμνήσεις της.

14,27 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Καλώς ήρθατε στο Άβαλον, μια ήσυχη μικρή πόλη στις ιρλανδικές ακτές. Τίποτε δεν έχει αλλάξει εδώ για γενιές ολόκληρες - ούτε καν η τεράστια έπαυλη στο δρόμο με τις ιτιές, το σπίτι όπου μεγάλωσαν η Τες και η Σούκι. Τώρα, χρόνια μετά, η Τες προσπαθεί να σώσει το γάμο της και να προστατέψει τη Σούκι που γύρισε στο πατρικό με τα όνειρά της ραγισμένα. Η Μάρα γυρεύει καταφύγιο στο σπίτι της θείας της της Δανάης για να γιατρέψει την πληγωμένη της καρδιά, ενώ η ίδια η Δανάη καταδιώκεται από τις σκοτεινές αναμνήσεις της. Με σημείο αναφοράς το σπίτι στο δρόμο με τις ιτιές, τέσσερις γυναίκες θα πρέπει να βρουν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν το παρελθόν τους και να παλέψουν με νύχια και με δόντια για να αλλάξουν τη ζωή τους και να βρουν την ευτυχία που τόσο ονειρεύονται.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-01-0096-9
Book pages: 
481
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-01-0096-9
Book pages: 
481
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο