Product

Το στοιχειωμένο μοναστήρι

Product

Το στοιχειωμένο σπίτι

Το στοιχειωμένο πνεύμα της Ελάιζαμπελ

Κωδικός:
85475
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Στους σκοτεινούς δρόμους του Λονδίνου παραμονεύει ένας ανείπωτος τρόμος. Όλα άρχισαν μετά τη Βέρνιχτουγκ, τον πόλεμο που άφησε την πόλη κατεστραμμένη, ματωμένη, ισοπεδωμένη και τους κατοίκους της τσακισμένους, με τα τραύματά τους ανοιχτά, να γνωρίζουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει... Υποχθόνια πλάσματα καραδοκούν στο λαβύρινθο της Παλιάς Συνοικίας και όσοι τολμούν να κυκλοφορήσουν εκεί όταν πέφτει το σκοτάδι γίνονται εύκολο θήραμα. Θήραμα των λύκων και των δολοφόνων που στήνουν το καρτέρι τους στα στενά σοκάκια, αλλά και πλασμάτων πολύ πιο φονικών, πλασμάτων φτιαγμένων από μαγεία.

2,70 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στους σκοτεινούς δρόμους του Λονδίνου παραμονεύει ένας ανείπωτος τρόμος. Όλα άρχισαν μετά τη Βέρνιχτουγκ, τον πόλεμο που άφησε την πόλη κατεστραμμένη, ματωμένη, ισοπεδωμένη και τους κατοίκους της τσακισμένους, με τα τραύματά τους ανοιχτά, να γνωρίζουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει... Υποχθόνια πλάσματα καραδοκούν στο λαβύρινθο της Παλιάς Συνοικίας και όσοι τολμούν να κυκλοφορήσουν εκεί όταν πέφτει το σκοτάδι γίνονται εύκολο θήραμα. Θήραμα των λύκων και των δολοφόνων που στήνουν το καρτέρι τους στα στενά σοκάκια, αλλά και πλασμάτων πολύ πιο φονικών, πλασμάτων φτιαγμένων από μαγεία. Το κακό όμως που κρύβεται πίσω από προσωπεία είναι το πιο θανατηφόρο. Πίσω από το προσωπείο του πλούτου και της φιλανθρωπίας που καλύπτει τα ανώτερα στρώματα της λονδρέζικης κοινωνίας κρύβεται μια τρομακτική συμμαχία, μια συμμαχία με τα πλάσματα της μαγείας, που απειλεί την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπινου είδους. Στον πυρήνα της συνωμοσίας βρίσκεται η όμορφη, ευάλωτη και αινιγματική Ελάιζαμπελ Κρέυ, το κλειδί για την επικράτηση του απόλυτου σκότους.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-542-933-0
Book pages: 
362
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κρις Γούντιγκ γεννήθηκε στο Λέστερ το 1977. Στην αρχή της εφηβείας του αποφάσισε να γίνει συγγραφέας και πραγματοποίησε το όνειρό του πριν καλά καλά ενηλικιωθεί. Στην ηλικία των 18 ετών είχε ήδη αποκτήσει λογοτεχνικό πράκτορα. Το πρώτο του βιβλίο, το "Crashing", εκδόθηκε όταν ήταν 19 ετών. Σπούδασε αγγλική λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ και έγραψε ιστορίες τρόμου, εκκεντρικές ιστορίες και πολιτικό θέατρο. Όλα του τα βιβλία έχουν εκδοθεί. Άρχισε να γράφει επαγγελματικά σε ηλικία 21 ετών. Το πανεπιστήμιο διεύρυνε τους ορίζοντες της ζωής που ζούσε και άρχισε να ταξιδεύει. Ξεκίνησε από την Άπω Ανατολή και αργότερα περιπλανήθηκε στην Ευρώπη, ενώ ταξίδεψε με τρένο από την Αθήνα στη Βουδαπέστη. Σε ηλικία 24 ετών έχει εκδώσει βιβλία. Το "The haunting of Alaizabel Gray" κέρδισε το αργυρό βραβείο Smarties. Τα έργα του πωλούνται σε όλο τον κόσμο και έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, ενώ δύο από αυτά -μεταξύ των οποίων και το "The haunting of Alaizabel Gray"- σύντομα θα μεταφερθούν στον κινηματογράφο. Τον Οκτώβριο του 2001 εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο του για ενήλικες: "The weavers of Saramyr", που πρόκειται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μίνωας. Ο Κρις Γούντιγκ ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Όταν δε γράφει, ασχολείται με τον κινηματογράφο, περιοδεύει με την ορχήστρα του ή ταξιδεύει σε διάφορες χώρες έχοντας μόνο ένα σακίδιο στην πλάτη. Τον συναρπάζουν η λαογραφία, οι μύθοι και οι θρύλοι, η ιστορία και οι διαφορετικοί πολιτισμοί, ειδικά εκείνοι της Άπω Ανατολής.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-542-933-0
Book pages: 
362
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο