Product

Το σχέδιο για τη χώρα

Product

Το σχέδιο και η ζωγραφική των δέντρων

Το σχέδιο επίθεσης

Κωδικός:
87045
Αuthor: 
Description: 

Μια λεπτομερής περιγραφή του παρασκηνίου σχετικά με το πώς και το γιατί ο πρόεδρος Τζωρτζ Μπους, το πολεμικό συμβούλιο και οι σύμμαχοί του αποφάσισαν να εξαπολύσουν τον πόλεμο εναντίον του Ιράκ για να ανατρέψουν τον Σαντάμ Χουσεΐν.

20,70 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια λεπτομερής περιγραφή του παρασκηνίου σχετικά με το πώς και το γιατί ο πρόεδρος Τζωρτζ Μπους, το πολεμικό συμβούλιο και οι σύμμαχοί του αποφάσισαν να εξαπολύσουν τον πόλεμο εναντίον του Ιράκ για να ανατρέψουν τον Σαντάμ Χουσεΐν. Αξιοποιώντας πληροφορίες 75 και πλέον ατόμων, που είχαν άμεση ανάμιξη στα γεγονότα (μελών του πολεμικού συμβουλίου, επιτελών του Λευκού Οίκου και αξιωματούχων στα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας και της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών), συνεντεύξεις με τον πρόεδρο Μπους και τον υπουργό Άμυνας Ράμσφελντ, αλλά και έγγραφα, προσωπικές σημειώσεις, επίσημα και ανεπίσημα αρχεία, τηλεφωνικές καταγραφές και μνημόνια, ο συγγραφέας φωτίζει βήμα προς βήμα τη λήψη της απόφασης για τον πόλεμο και αποκαλύπτει έτσι ποιος είναι ο Τζωρτζ Μπους, πώς ενεργεί και τι τον ενδιαφέρει.
Subtitle: 
Πως οργανώθηκε ο πόλεμος στο Ιράκ
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-02-1786-6
Book pages: 
495
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Bob Woodward είναι διευθυντικό στέλεχος της Washington Post όπου εργάζεται περισσότερο από πενήντα χρόνια. Έγινε διάσημος εξαιτίας της συμβολής του στην αποκάλυψη του σκανδάλου Γουότεργκεϊτ που οδήγησε σε παραίτηση τον Ρίτσαρντ Νίξον.
Ξεκίνησε τη συγγραφική του καριέρα με το βιβλίο All the President's Men, που αναφερόταν στο συγκεκριμένο σκάνδαλο. Έχει γράψει άλλα επτά βιβλία, αντλώντας το υλικό του από την πολιτική, στρατιωτική και οικονομική πραγματικότητα των ΗΠΑ.

Subtitle: 
Πως οργανώθηκε ο πόλεμος στο Ιράκ
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-02-1786-6
Book pages: 
495
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο