Product

Το σωστό πήδημα

Product

Σωστό τρέξιμο

Το σωστό τένις

Κωδικός:
126808
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το τένις: Κάποτε και σήμερα - Εξοπλισμός - Μέτρηση πόντων - Αγωνιστικός χώρος.
Τεχνική: Χτυπήματα forehand, backhand, backhand με 2 χέρια, slice, topspin, κινήσεις ποδιών και ισορροπία, σερβίς, βολέ, καρφί (smash), λόμπα, χτύπημα στοπ.
Τεχνική και τακτική: Παιχνίδι από τη γραμμή - Παιχνίδι στο φιλέ - Σερβίς - Χτύπημα επιστροφής (return).

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το τένις: Κάποτε και σήμερα - Εξοπλισμός - Μέτρηση πόντων - Αγωνιστικός χώρος. Τεχνική: Χτυπήματα forehand, backhand, backhand με 2 χέρια, slice, topspin, κινήσεις ποδιών και ισορροπία, σερβίς, βολέ, καρφί (smash), λόμπα, χτύπημα στοπ. Τεχνική και τακτική: Παιχνίδι από τη γραμμή - Παιχνίδι στο φιλέ - Σερβίς - Χτύπημα επιστροφής (return).
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-278-166-1
Book pages: 
167
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Peter Scholl, επί 30 και πλέον χρόνια στην αθλητική δημοσιογραφία ως ειδικός του τένις, έχει πολυετή πείρα τόσο ως ενεργός αθλητής (παίκτης Davis-cup) όσο και ως καθηγητής τένις και προπονητής σε ομάδες Davis-cup, στη γερμανική ομοσπονδία και σε συλλόγους. Γνωρίζει τα προβλήματα και τα ερωτήματα που απασχολούν τους αθλητές του τένις και έχει τις απαντήσεις για τον χώρο των αρχαρίων, των προχωρημένων και των αθλητών επιδόσεων. Το 1995 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος καθηγητής τένις από τη γερμανική ομοσπονδία αντισφαίρισης με το κύπελλο "Hannes Nusslein" (προπονητής της χρονιάς). Ο Peter Scholl έχει δημοσιεύσει αρκετά βιβλία αντισφαίρισης και συμμετέχει ως συγγραφέας στα διδακτικά πλάνα της γερμανικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-278-166-1
Book pages: 
167
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο