Product

Το τάγμα της ελπίδας

Product

Το Τάγμα των Λαζαριστών και η ρουμανική προπαγάνδα

Το τάγμα των Illuminati στην Ελλάδα

Κωδικός:
155477
Description: 

Το κεντρικό ζητούμενο των Illuminati, από την ίδρυσή τους στη Βαυαρία το 1776, ήταν "το κλειδί της ιστορίας, της θρησκείας, και κάθε κρατικής κυβέρνησης στον κόσμο".

Στο παρόν βιβλίο, ο οργανισμός Laboratum Literatorum Illuminatorum (LLI), ο οποίος έχει στη διοικητική δικαιοδοσία του το διεθνές Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων, αυτοαποκαλύπτεται.

15,07 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το κεντρικό ζητούμενο των Illuminati, από την ίδρυσή τους στη Βαυαρία το 1776, ήταν "το κλειδί της ιστορίας, της θρησκείας, και κάθε κρατικής κυβέρνησης στον κόσμο". Στο παρόν βιβλίο, ο οργανισμός Laboratum Literatorum Illuminatorum (LLI), ο οποίος έχει στη διοικητική δικαιοδοσία του το διεθνές Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων, αυτοαποκαλύπτεται. Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής του LLI και Μέγας Διδάσκαλος της Βασιλικής Τέχνης του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων, Chev. Dr Νικόλαος Λάος: 1)δημοσιεύει επακριβώς τους κανόνες και τα τυπικά μύησης στους βαθμούς του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθερο-τεκτόνων, 2)ερευνά μεθοδικώς και με επιστημονική ευαισθησία την ιστορία του Ελευθεροτεκτονισμού και του Ιλλουμινατισμού, 3)αναλύει τα διαφορετικά ρεύματα, δόγματα και μυητικά συστήματα του Ελευθεροτεκτονισμού, και 4)εξηγεί σαφώς τις διδασκαλίες του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων στα πεδία της ηθικής, της φιλοσοφίας, της θρησκείας και της πολιτικής.
Subtitle: 
Μυστική γνώση, ιστορία, τυπικά
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-6823-98-9
Book pages: 
225
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μυστική γνώση, ιστορία, τυπικά
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-6823-98-9
Book pages: 
225
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο