Product

Το τέλειο πρόγραμμα γυμναστικής με βαράκια

Product

Το τέλειο πρόγραμμα κοιλιακών για άντρες

Το τέλειο πρόγραμμα κοιλιακών - γλουτιαίων για γυναίκες

Κωδικός:
68524
Manufacturer: 
Description: 

[...]
- 40 προσεκτικά επιλεγμένες ασκήσεις, που δεν απαιτούν ιδιαίτερα όργανα ή εξοπλισμό, για να γυμνάσετε τα "επίμαχα" σημεία της θηλυκότητάς σας.
- 28 διαφορετικά προγράμματα, ημέρα με την ημέρα, βήμα προς βήμα, για να τονώσετε και να σφίξετε την κοιλιά και τους γλουτούς, με μόνον 10-15 λεπτά καθημερινή γυμναστική στο σπίτι σας ή όπου αλλού θέλετε.
- 1 πρωτότυπο διαιτολόγιο 14 ημερών, για να απομακρύνετε το συσσωρευμένο λίπος και να χάσετε όλα τα περιττά σας κιλά.

9,94 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] - 40 προσεκτικά επιλεγμένες ασκήσεις, που δεν απαιτούν ιδιαίτερα όργανα ή εξοπλισμό, για να γυμνάσετε τα "επίμαχα" σημεία της θηλυκότητάς σας. - 28 διαφορετικά προγράμματα, ημέρα με την ημέρα, βήμα προς βήμα, για να τονώσετε και να σφίξετε την κοιλιά και τους γλουτούς, με μόνον 10-15 λεπτά καθημερινή γυμναστική στο σπίτι σας ή όπου αλλού θέλετε. - 1 πρωτότυπο διαιτολόγιο 14 ημερών, για να απομακρύνετε το συσσωρευμένο λίπος και να χάσετε όλα τα περιττά σας κιλά. - Σημαντικές συμβουλές για να αποκτήσετε "σιδερένια" μέση και πείτε (μία για πάντα)... "αντίο" στους πόνους και στα προβλήματα της καθιστικής ζωής. - Έξυπνα μυστικά γυμναστικής και διατροφής, για να πετύχετε ακόμα ταχύτερα αποτελέσματα, αλλά και για να διατηρήσετε (ισοβίως...) αυτά που πετύχατε.
Subtitle: 
Πρόγραμμα 28 ημερών για να... πέσει το στομάχι και να... ανορθωθούν οι γλουτοί
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7378-33-4
Book pages: 
104
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σταύρος Δεδούκος γεννήθηκε στο Περιστέρι το 1966. Είναι υπεύθυνος προγράμματος σπουδών του I.A.F.A. (International Aerobic and Fitness Association) College όπως και του προγράμματος στα I.A.F.A. Weight Training School Ελλάδας και Κύπρου. Σπούδασε μεταξύ των άλλων στη Ν.Ο.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών. Έχει γράψει 20 βιβλία, εκπαιδευτικά εγχειρίδια και οδηγούς ενημέρωσης για καθηγητές Φυσικής Αγωγής και διατροφολόγους και έχει δημοσιεύσει πάνω από 200 άρθρα σε επιστημονικά και ευρείας κυκλοφορίας περιοδικά.

Subtitle: 
Πρόγραμμα 28 ημερών για να... πέσει το στομάχι και να... ανορθωθούν οι γλουτοί
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7378-33-4
Book pages: 
104
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο