Product

Το τέλος της φοβίας

Product

Το τέλος του αγαπημένου

Το τέλος του marketing

Κωδικός:
103926
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Αντίθετα με την πεποίθηση που επικρατεί στην αγορά, το marketing είναι επιστήμη, κι όχι τέχνη. Ο Sergio Zyman, πρώην αντιπρόεδρος της Coca-Cola, κι ένας από τους κορυφαίους marketers σε διεθνές επίπεδο εξηγεί τι πηγαίνει στραβά με το marketing σήμερα, αλλά, το κυριότερο, δίνει τις δικές του κατευθύνσεις προκειμένου αυτό να γίνει πιο αποτελεσματικό.

14,87 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αντίθετα με την πεποίθηση που επικρατεί στην αγορά, το marketing είναι επιστήμη, κι όχι τέχνη. Ο Sergio Zyman, πρώην αντιπρόεδρος της Coca-Cola, κι ένας από τους κορυφαίους marketers σε διεθνές επίπεδο εξηγεί τι πηγαίνει στραβά με το marketing σήμερα, αλλά, το κυριότερο, δίνει τις δικές του κατευθύνσεις προκειμένου αυτό να γίνει πιο αποτελεσματικό. Για τον Zyman, εδώ και πολλά χρόνια τα στελέχη των μεγάλων επιχειρήσεων έχουν επικεντρωθεί σε λανθασμένα σημεία κι έχουν ξεχάσει το βασικό στόχο του marketing που δεν είναι άλλος από το να φέρνει χρήματα. Αυτός είναι κι ο λόγος που το marketing στις μέρες μας είναι αναποτελεσματικό κι οι άνθρωποί του θεωρούνται "περιττό έξοδο" για τις επιχειρήσεις. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι marketers είναι οι πρώτοι που χάνουν τη δουλειά τους, όταν μια επιχείρηση "εξυγιαίνεται" οικονομικά. Παρ' όλα αυτά, το marketing αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα όπλα μιας σύγχρονης επιχείρησης, μόνο που, για να μπορεί να είναι υπολογίσιμος παράγοντας, θα πρέπει τα αποτελέσματά του να γίνονται άμεσα αντιληπτά. Σ' αυτό ακριβώς το σημείο επικεντρώνεται το "Το τέλος του Marketing", δίνοντας πολύτιμες συμβουλές όχι μόνο στα στελέχη των επιχειρήσεων, αλλά και σε κάθε αναγνώστη που θέλει να κατανοήσει βαθύτερα τους νόμους της αγοράς.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-438-025-7
Book pages: 
274
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Πρώην αντιπρόεδρος και προϊστάμενος του τμήματος Marketing της Coca-Cola Company, ο Sergio Zyman θεωρείται ο άνθρωπος που αναδιάρθρωσε την παγκόσμια οργάνωση του marketing και έκανε την εταιρία πρότυπο οργάνωσης marketing παγκοσμίως. Με τη δυναμική του καθοδήγηση το "Πάντα Coca-Cola" ξεχώρισε το προϊόν της Coca-Cola και έδωσε νέα ώθηση στα περισσότερα από 100 προϊόντα που είχε στην ιδιοκτησία της η εταιρία ανά τον κόσμο.
Η μεγαλύτερη συνεισφορά του Sergio Zyman περιλαμβάνει και την εισαγωγή της Diet Coke στην αγορά, όπως και την πρωτοβουλία της New Coke.
Την πρώτη φορά που άφησε την εταιρία το 1986, ο Sergio Zyman δημιούργησε τη δική του εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων.
Στην πιο πρόσφατη αποχώρησή του, το Μάιο του 1997, δημιούργησε μια νέα ομάδα συμβουλευτικού marketing που λέγεται Ζ.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-438-025-7
Book pages: 
274
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο