Product

Το τέλος των Μπουσμπούσηδων

Product

Το τέλος των πρωθυπουργών

Το τέλος των Ντρόου

Κωδικός:
152905
Description: 

Η ώρα της τελικής παρτίδας έφτασε.
Αντίπαλες, δύο θεές. Από τη μία η Λοθ, η τρομερή Βασίλισσα του Δαιμονοϊστού. Απέναντί της η Έιλιστρεϊ, η Αρχόντισσα του Χορού. Το έπαθλο, όλοι οι νταρκ ελφ του Φέρουν.
Τα πιόνια έχουν τοποθετηθεί. Οι στρατηγικές έχουν μελετηθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το μόνο που απομένει είναι οι υπηρέτες των θεών του σκότους να διαμορφώσουν τις τελικές τους συμμαχίες και να πάρουν θέση στο μοιραίο παιχνίδι που θα κρίνει το μέλλον των ντρόου.
Ή μήπως οι ντρόου δεν έχουν μέλλον;

12,15 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ώρα της τελικής παρτίδας έφτασε. Αντίπαλες, δύο θεές. Από τη μία η Λοθ, η τρομερή Βασίλισσα του Δαιμονοϊστού. Απέναντί της η Έιλιστρεϊ, η Αρχόντισσα του Χορού. Το έπαθλο, όλοι οι νταρκ ελφ του Φέρουν. Τα πιόνια έχουν τοποθετηθεί. Οι στρατηγικές έχουν μελετηθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το μόνο που απομένει είναι οι υπηρέτες των θεών του σκότους να διαμορφώσουν τις τελικές τους συμμαχίες και να πάρουν θέση στο μοιραίο παιχνίδι που θα κρίνει το μέλλον των ντρόου. Ή μήπως οι ντρόου δεν έχουν μέλλον; Το τρίτο βιβλίο μιας συναρπαστικής τριλογίας, που συνεχίζει την ιστορία της διάσημης σειράς "War of the Spider Queen" του R.A. Salvatore!
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-306-932-9
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-306-932-9
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο