Product

Το τίμημα

Product

Το τίμημα της ανισότητας

Το τίμημα μιας αγάπης

Κωδικός:
107892
Manufacturer: 
Description: 

Η Γιλντίζ και ο Θοδωρής έρχονται αντιμέτωποι με όσα είχαν μέχρι τώρα γαλουχηθεί, αντιμέτωποι με τα πιστεύω και τα ιδεώδη τους. Η "δια πυρός και σιδήρου" επιβολή από τη μια και η "αγάπη" για τον συνάνθρωπό μας από την άλλη, δυο κόσμοι εκ διαμέτρου αντίθετοι, ο Μουσουλμανισμός και ο Χριστιανισμός, παλεύουν βαθιά στις ψυχές τους. Η Γιλντίζ προσπαθεί να σταθεί στά κοινά σημεία, αλλά τα σκοτάδια είναι πυκνά...
Ένα δράμα βασισμένο σε πραγματικό γεγονός, το οποίο καταγράφηκε σε επιστολή αυτόπτη μάρτυρα προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη, περί τα τέλη του 19ου αιώνα.

8,16 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Γιλντίζ και ο Θοδωρής έρχονται αντιμέτωποι με όσα είχαν μέχρι τώρα γαλουχηθεί, αντιμέτωποι με τα πιστεύω και τα ιδεώδη τους. Η "δια πυρός και σιδήρου" επιβολή από τη μια και η "αγάπη" για τον συνάνθρωπό μας από την άλλη, δυο κόσμοι εκ διαμέτρου αντίθετοι, ο Μουσουλμανισμός και ο Χριστιανισμός, παλεύουν βαθιά στις ψυχές τους. Η Γιλντίζ προσπαθεί να σταθεί στά κοινά σημεία, αλλά τα σκοτάδια είναι πυκνά... Ένα δράμα βασισμένο σε πραγματικό γεγονός, το οποίο καταγράφηκε σε επιστολή αυτόπτη μάρτυρα προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη, περί τα τέλη του 19ου αιώνα.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-92002-7-3
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-92002-7-3
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο