Product

Το ταξίδι προς την ελευθερία

Product

Το ταξίδι στη Ρόδο

Το ταξίδι στη Γαλλία

Κωδικός:
77422
Description: 

Ο Ντέιβιντ, νεαρός Νεοϋορκέζος παθιασμένος με τη γαλλική κουλτούρα, ξεκινάει για να ανακαλύψει από κοντά τη "χώρα των ζωγράφων και των ποιητών". Αποβιβάζεται στη Χάβρη, περιπλανιέται στις τουριστικές συνοικίες και στην εργατική γειτονιά Κλωντ Μονέ, γνωρίζει τα τηλεοπτικά πλατώ και τα εκδοτικά παρασκήνια, καταφεύγει κατόπιν σε ένα μοναστήρι ειδικευμένο στις νέες τεχνολογίες...

11,36 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Ντέιβιντ, νεαρός Νεοϋορκέζος παθιασμένος με τη γαλλική κουλτούρα, ξεκινάει για να ανακαλύψει από κοντά τη "χώρα των ζωγράφων και των ποιητών". Αποβιβάζεται στη Χάβρη, περιπλανιέται στις τουριστικές συνοικίες και στην εργατική γειτονιά Κλωντ Μονέ, γνωρίζει τα τηλεοπτικά πλατώ και τα εκδοτικά παρασκήνια, καταφεύγει κατόπιν σε ένα μοναστήρι ειδικευμένο στις νέες τεχνολογίες... Η πορεία του Ντέιβιντ διασταυρώνεται με την πορεία ενός Γάλλου σαραντάρη που, για καιρό, ονειρευόταν την Αμερική. Η μοιραία αυτή συνάντηση θα οδηγήσει τους ήρωες στην απομυθοποίηση και των δύο πολιτισμών. Ταξιδιωτική αφήγηση, αυτοβιογραφία και μυθοπλασία, υπερρεαλιστικά και κωμικά στοιχεία διαπλέκονται με μεγάλη μαεστρία και οδηγούνται στο τέλος σε ένα συναρπαστικό κρεσέντο.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-05-1069-5
Book pages: 
241
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μπενουά Ντυτέρτρ γεννήθηκε το 1960 κοντά στη Χάβρη. Σπούδασε μουσικολογία. Πολυσχιδής και πολυγραφότατος, γράφει από τα δεκαπέντε του χρόνια και έχει δημοσιεύσει μυθιστορήματα και διηγήματα. Συνεργάζεται ως μουσικοκριτικός με γνωστά έντυπα και έχει δική του μουσική εκπομπή στο γαλλικό ραδιόφωνο. Το μυθιστόρημά του "Το ταξίδι στη Γαλλία" τιμήθηκε με το Βραβείο Medicis 2001.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-05-1069-5
Book pages: 
241
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο