Product

Το ταξίδι της Παρβάνα

Product

Το ταξίδι της Πηνελόπης

Το ταξίδι της πεταλίδας

Κωδικός:
85176
Manufacturer: 
Description: 

Αγαπητό μου παιδί,
Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου με τίτλο "Το ταξίδι της πεταλίδας" έγινε μέσα από την κοινή προσπάθεια των παιδιών του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου, που δούλεψαν με ενθουσιασμό και αγάπη πολλές ώρες για να στήσουν την εικονογράφηση και άλλης ομάδας παιδιών που το βίωσαν παίζοντας θέατρο.
Έλα και εσύ στην παρέα μας! Προσπάθησε να ζωγραφίσεις, να παίξεις αλλά, κυρίως να ονειρευτείς... Είσαι παιδί. Το δικαιούσαι πάνω από όλα.

11,06 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αγαπητό μου παιδί, Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου με τίτλο "Το ταξίδι της πεταλίδας" έγινε μέσα από την κοινή προσπάθεια των παιδιών του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου, που δούλεψαν με ενθουσιασμό και αγάπη πολλές ώρες για να στήσουν την εικονογράφηση και άλλης ομάδας παιδιών που το βίωσαν παίζοντας θέατρο. Έλα και εσύ στην παρέα μας! Προσπάθησε να ζωγραφίσεις, να παίξεις αλλά, κυρίως να ονειρευτείς... Είσαι παιδί. Το δικαιούσαι πάνω από όλα. Γράφοντας παραμύθια και θέατρο για παιδιά, διεκδικώ και εγώ το όνειρο μαζί σου. Σε πείσμα όλων εκείνων που θέλουν τη ζωή των παιδιών στείρα και το λόγο τους απνευμάτιστο, θα αγωνίζομαι αδιάλειπτα ώστε να συμβάλλω σ' ένα καλύτερο αύριο.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-86696-4-2
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
30χ22
Publication Place: 
Χίος
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Ευαγγελία Πανούση γεννήθηκε στο Βοχαϊκό Κορινθίας. Εργάζεται στο Κέντρο Ερεύνης της Ελληνικής Φιλοσοφίας, της Ακαδημίας Αθηνών.
Διετέλεσε ειδικός γραμματέας και έφορος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (2000-2002). Είναι μέλος πολλών λογοτεχνικών σωματείων και πολιτιστικών συλλόγων. Έχει τιμηθεί και βραβευθεί για την προσφορά της στο χώρο της λογοτεχνίας. Για την ποίησή της έχουν γράψει επώνυμοι και ανώνυμοι πνευματικοί άνθρωποι του τόπου μας. Δοκίμια, διηγήματα, ποίησή της δημοσιεύονται σε έγκριτα λογοτεχνικά περιοδικά. Έχει επίσης λάβει μέρος σε λογοτεχνικές ημερίδες και συνέδρια με ομιλίες της.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-86696-4-2
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
30χ22
Publication Place: 
Χίος
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο