Product

Το τελευταίο σώμα μου

Product

Το τελευταίο ταγκό στο Μπουένος Άιρες

Το τελευταίο ταγκό στο Μπουένος Άιρες

Κωδικός:
62300
Manufacturer: 
Description: 

Η Λόρα, μια γυναίκα από το παρελθόν, εμφανίζεται στη ζωή του Γάλλου δημοσιογράφου Ντομινίκ Λουμπέν, για να ταράξει τη σκονισμένη του καθημερινότητα και να τον παρασύρει σε μια βουτιά στα κοινά φοιτητικά τους χρόνια, όταν ο αγνός έρωτας εναλλασόταν με παθιασμένες συγκεντρώσεις αριστερών οργανώσεων. Ένας τρίτος άνθρωπος, ο Ζιλμπέρ Σοβό, πρώην σύντροφος στα αμφιθέατρα και νυν διεφθαρμένος σοσιαλιστής πολιτικός, γίνεται η αιτία για ν' ανακαλύψει ο Λουμπέν ένα παρόν πολύ διαφορετικό από το παρελθόν τους, γεμάτο ίντριγκες, ψέματα και φόνους.

11,14 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Λόρα, μια γυναίκα από το παρελθόν, εμφανίζεται στη ζωή του Γάλλου δημοσιογράφου Ντομινίκ Λουμπέν, για να ταράξει τη σκονισμένη του καθημερινότητα και να τον παρασύρει σε μια βουτιά στα κοινά φοιτητικά τους χρόνια, όταν ο αγνός έρωτας εναλλασόταν με παθιασμένες συγκεντρώσεις αριστερών οργανώσεων. Ένας τρίτος άνθρωπος, ο Ζιλμπέρ Σοβό, πρώην σύντροφος στα αμφιθέατρα και νυν διεφθαρμένος σοσιαλιστής πολιτικός, γίνεται η αιτία για ν' ανακαλύψει ο Λουμπέν ένα παρόν πολύ διαφορετικό από το παρελθόν τους, γεμάτο ίντριγκες, ψέματα και φόνους. Από την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα του Παρισιού, με τους πλανόδιους μουσικούς και τα κομψά μπιστρό, μέχρι την υγρή ζέστη του Μπουένος Άιρες, με τα ταγκό και τους ζωηρούς κατοίκους, ένα μονοπάτι στρωμένο με δολάρια οδηγεί τον Λουμπέν, τον Σοβό και τη Λόρα, αλλά και όλους όσοι επιχειρούν να το περπατήσουν, σε μια καινούρια πραγματικότητα, σκοτεινή και σκληρή.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-375-277-0
Book pages: 
347
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ζεράρ Ντελτέιγ γεννήθηκε το 1939. Εργάζεται ως δημοσιογράφος έχει γράψει περίπου 50 βιβλία και για πολλά χρόνια τον απασχόλησαν έρευνες σχετικά με τις φυλακές, τη χημική βιομηχανία, τη φαρμακευτική, που του έδωσαν το υλικό για πολλά από τα νουάρ μυθιστορήματά του, μέχρι που ανακάλυψε ένα καινούργιο πάθος τη Λατινική Αμερική.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-375-277-0
Book pages: 
347
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο