Product

Το τραγούδι της Περσεφόνης

Product

Το τραγούδι της συγγνώμης

Το τραγούδι της Σάρα

Κωδικός:
76760
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η λαμπρή καριέρα και οι αγαπημένοι φίλοι δεν κατάφεραν να επουλώσουν την πληγωμένη καρδιά της γιατρού Σάρα Κίλιαν. Για μια σύντομη, μαγική εποχή ο κορυφαίος ροκ σταρ Ντάλας Λορντ υπήρξε το καλύτερο κομμάτι της ζωής της. Μέχρι που, ξαφνικά, ένα τραγικό γύρισμα της τύχης τον πήρε από κοντά της.

6,24 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η λαμπρή καριέρα και οι αγαπημένοι φίλοι δεν κατάφεραν να επουλώσουν την πληγωμένη καρδιά της γιατρού Σάρα Κίλιαν. Για μια σύντομη, μαγική εποχή ο κορυφαίος ροκ σταρ Ντάλας Λορντ υπήρξε το καλύτερο κομμάτι της ζωής της. Μέχρι που, ξαφνικά, ένα τραγικό γύρισμα της τύχης τον πήρε από κοντά της. Ωστόσο, πριν εξαφανιστεί, ο Ντάλας της έκανε ένα πολύτιμο δώρο - ένα υπέροχο τραγούδι γραμμένο μόνο για εκείνη. Αυτή η κληρονομιά, την οποία κρατάει σαν πολύτιμο φυλαχτό, θα την οδηγήσει σε μια ασύλληπτη περιπέτεια, γεμάτη ίντριγκες και θανάσιμες παγίδες. Γιατί κάποιοι θέλουν οπωσδήποτε το τραγούδι, που θα τους αποφέρει τεράστια κέρδη. Και δε θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να το αποκτήσουν. Ενώ όμως ο κίνδυνος πλησιάζει, η Σάρα θα χρειαστεί να θέσει τον εαυτό της και τα αισθήματά της σε δοκιμασία όταν θα συναντήσει τον Άνταμ Λορντ - το γοητευτικό αδελφό και μάνατζερ του Ντάλας, του άντρα που κρατά ακόμη δέσμια την καρδιά της.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-373-076-9
Book pages: 
540
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Φερν Μάικελς έχει λίγα μυθιστορήματα στο ενεργητικό της, ωστόσο το αναγνωστικό της κοινό αριθμεί εκατομμύρια αναγνώστριες, οι οποίες περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο βιβλίο της.
Οι συνάδελφοί της συγγραφείς, αλλά και οι κριτικοί των έγκριτων περιοδικών τη θεωρούν σπουδαία παρουσία στο χώρο του μυθιστορήματος. Με το πρώτο της, κιόλας, βιβλίο μπήκε στις λίστες των μπεστ σέλερ όπου και παραμένει.
Ζει στην Αμερική και ασχολείται αποκλειστικά πια με τη συγγραφή των αγαπημένων της, όπως αποκαλεί, μυθιστορημάτων, που τη μεταφέρουν νοερά στον όμορφο κόσμο της φαντασίας.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-373-076-9
Book pages: 
540
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο