Product

Το τρυφερό πόδι

Product

Το τσαντάκι με τους θησαυρούς!

Το τσάκρα και τα ανθρώπινα ενεργειακά πεδία

Κωδικός:
123942
Manufacturer: 
Description: 

Η Σάφικα Καράγκιουλα, γιατρός παθολόγος με ειδίκευση στην νευρο-ψυχιατρική, και η Ντόρα Βαν Γκέλντερ Κουνζ, χαρισματικό άτομο με ικανότητες διόρασης και θεραπείας, παρουσιάζουν αποδείξεις πειραμάτων ότι η ασθένεια μπορεί να είναι ορατή στα λεπτοφυή ενεργειακά πεδία του σώματος. Συναρπαστικές περιπτώσεις πραγματικών ασθενών δείχνουν ότι η διορατική παρατήρηση βοηθά στην διάγνωση ασθενειών και ακόμη αποκαλύπτει πιθανές ασθένειες πριν ακόμη αυτές εκδηλωθούν με οργανικά συμπτώματα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Σάφικα Καράγκιουλα, γιατρός παθολόγος με ειδίκευση στην νευρο-ψυχιατρική, και η Ντόρα Βαν Γκέλντερ Κουνζ, χαρισματικό άτομο με ικανότητες διόρασης και θεραπείας, παρουσιάζουν αποδείξεις πειραμάτων ότι η ασθένεια μπορεί να είναι ορατή στα λεπτοφυή ενεργειακά πεδία του σώματος. Συναρπαστικές περιπτώσεις πραγματικών ασθενών δείχνουν ότι η διορατική παρατήρηση βοηθά στην διάγνωση ασθενειών και ακόμη αποκαλύπτει πιθανές ασθένειες πριν ακόμη αυτές εκδηλωθούν με οργανικά συμπτώματα. Το κλειδί της υγείας και της ασθένειας, όπως καταδεικνύουν οι συγγραφείς, βρίσκεται στην δυναμική αλληλεπίδραση μεταξύ των σωματικών, συγκινησιακών και διανοητικών πεδίων του σώματος και των ενεργειακών πεδίων του σύμπαντος. Η κατανόηση αυτής της αλληλεπίδρασης μπορεί να μας βοηθήσει να μεταβάλουμε τα ενεργειακά μας μοτίβα προς την κατεύθυνση μιας καλύτερης αυτό-ολοκλήρωσης, υγείας και ακεραιότητας. Το βιβλίο περιλαμβάνει έγχρωμο διάγραμμα υπό μορφή χάρτη για το σύστημα των τσάκρα.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6630-42-0
Book pages: 
338
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Σάφικα Καράγκιουλα, MD, ήταν πρωτοποριακή παθολόγος και νευροψυχίατρος που συνεργάστηκε με την Ντόρα Κουνζ σε πολλές περιπτώσεις ασθενών.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6630-42-0
Book pages: 
338
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο