Product

Χαράζοντας σχήματα & νότες στους βράχους της Ύδρας

Product

Γαλλο-ελληνικόν Λεξικόν Μαθηματικών

Το υποβρύχιον

Κωδικός:
36627P
Εκδότης: 
Description: 

Μέτ Εικόνων<br/>Το υποβρυχιον κατά τον Ευρωπαϊκόν πόλεμον απεδείχθη όπλου τρομερον, και χρησιμον ιδίως εις τους κατά θάλασσαν ασθενεοτέρους<br/>νοτι ο δεν οτι εις την ναυτικήν Πατρίδα μας, όπου παν ζήτημα ομιζομενον ερες την θαλασσαν πρέπει να εξετάζηται μετ ιδιαζούσης. ννοδος του τι είναι το υποβρύχιον είναι αρκούντως ένδιαερουσα οδοτε να δικαιολογη την έκδοσιν βιβλίου προωρισμένου διά τους πολλους.

70,00 €
Μέτ Εικόνων
Το υποβρυχιον κατά τον Ευρωπαϊκόν πόλεμον απεδείχθη όπλου τρομερον, και χρησιμον ιδίως εις τους κατά θάλασσαν ασθενεοτέρους
νοτι ο δεν οτι εις την ναυτικήν Πατρίδα μας, όπου παν ζήτημα ομιζομενον ερες την θαλασσαν πρέπει να εξετάζηται μετ ιδιαζούσης. ννοδος του τι είναι το υποβρύχιον είναι αρκούντως ένδιαερουσα οδοτε να δικαιολογη την έκδοσιν βιβλίου προωρισμένου διά τους πολλους. Πρός τον σκοτόν του τον ά το βλέπων, προσεπάθησα να δώσω την απλουστατην μορφήν εις το υπό εξέτασιν θέμα, εάν δέ οι αναγνώστα ευρωσε του δoάφειαν τινα ή τεχνικάς εξηγήσεις, έστωσαν επιεικείς,και δάνοντες υπ όψιν την δυσκολίαν ή νευρίσκει ό ειδικός κατά την έκλαϊκευσιν τεχνικών ζητημάτων.
Stò Keroròvous vov, Notto 1917.
Π. Γ. ΒΑΝΔΩΡΟΣ, Υποπλοίαρχος Β. Ν.
Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1917
Αριθ. Σελίδων: 
111
Διαστάσεις Βιβλίου: 
19x13,5
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Σκληρό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1
Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1917
Αριθ. Σελίδων: 
111
Διαστάσεις Βιβλίου: 
19x13,5
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Σκληρό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1