Product

Το φαινόμενο του θερμοκηπίου

Product

Το φαινόμενο του μήνα του μέλιτος

Το φαινόμενο του θερμοκηπίου

Κωδικός:
131944
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Όλη η αλήθεια για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Συνειδητοποιούμε αυτή τη στιγμή ότι η επίδραση της υπερθέρμανσης του πλανήτη μάς επηρεάζει. Από τις ακραίες αλλαγές των κλιματολογικών συνθηκών, έως το λιώσιμο των πολικών πάγων και των παγετώνων και τον κίνδυνο εξαφάνισης χλωρίδας και πανίδας, η υπερθέρμανση του πλανήτη αγγίζει πλέον τις ζωές μας από κάθε άποψη.

13,54 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλη η αλήθεια για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Συνειδητοποιούμε αυτή τη στιγμή ότι η επίδραση της υπερθέρμανσης του πλανήτη μάς επηρεάζει. Από τις ακραίες αλλαγές των κλιματολογικών συνθηκών, έως το λιώσιμο των πολικών πάγων και των παγετώνων και τον κίνδυνο εξαφάνισης χλωρίδας και πανίδας, η υπερθέρμανση του πλανήτη αγγίζει πλέον τις ζωές μας από κάθε άποψη. Το βιβλίο αυτό αποτελεί την πηγή όπου οι αναγνώστες μπορούν να ανατρέξουν ώστε να κατανοήσουν τι ακριβώς σημαίνει η υπερθέρμανση του πλανήτη, τους τρόπους με τους οποίους επηρεάζει τον πλανήτη μας, και πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για να την σταματήσουμε. Σκληρό, διασκεδαστικό και γεμάτο ουσιώδη γεγονότα και προτάσεις για το πώς μπορούμε να επέμβουμε στις αλλαγές αυτές, Το "Φαινόμενο του θερμοκηπίου", προσφέρει ένα μήνυμα ελπίδας.
Subtitle: 
Ένας πρακτικός οδηγός για να σώσουμε τον πλανήτη
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-422-618-5
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
26χ26
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λόρι Ντέιβιντ είναι ακτιβίστρια κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη και παραγωγός της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας "An Inconvenient Truth" (Μια ενοχλητική αλήθεια) και του ντοκιμαντέρ της ΗΒΟ "Too Hot Not to Handle" (Πολύ καυτό για να μην το χειριστούμε). Ήταν επικεφαλής παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς "Earth To America!" (Γη καλεί Αμερική!), μιας κωμωδίας σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη, που της απέφερε ένα Βραβείο Γκρέισι Άλλεν στην κατηγορία Προσωπικό Επίτευγμα. Διευθύντρια του Συμβουλίου Υπεράσπισης Φυσικών Πόρων, η Λόρι ίδρυσε την οργάνωση Stop Global Warming Virtual March (Εικονική Παρέλαση για να Σταματήσει η Υπερθέρμανση του Πλανήτη) από κοινού με τον Γερουσιαστή Τζον Μακ Κέιν και τον Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, τον νεότερο. Υπήρξε η πρώτη στα χρονικά εξωτερική επιμελήτρια έκδοσης που προσκλήθηκε από το περιοδικό Εlle για τα ανοιξιάτικα τεύχη του Μαΐου 2006 και 2007. Το 2006 η Λόρι εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο, το μπεστ-σέλερ "Stop Global Warming: The Solution Is You" (Σταμάτα την υπερθέρμανση του πλανήτη: Εσύ Είσαι η λύση). Οργάνωσε επίσης μαζί με τη Σέριλ Κρόου. την περιοδεία στα κολέγια της Αμερικής με θέμα "Ας Σταματήσουμε την Υπερθέρμανση του Πλανήτη", κατά την οποία επισκέφτηκαν διάφορες πανεπιστημιουπόλεις της νοτιοανατολικής Αμερικής με ένα τουριστικό λεωφορείο που κινούνταν με βιοντίζελ. Η Λόρι Ντέιβινι έλαβε ακόμη το περίβλεπτο Βραβείο Στάνλεϊ Κρέιμερ (Stanley Kramer Award) από την Ένωση Παραγωγών Αμερικής, καθώς και το Ειδικό Βραβείο Ανθρωπισμού (Humanitas Prize Special Award) νια την ταινία "An Inconvenient Truth". 'Εχει τιμηθεί με το Βραβείο "Ρέιτσελ Κάρσον" της Οργάνωσης Όντουμπον (Audubon Society's Rachel Carson Award), το Βραβείο 'Ελινορ Ρούσβελτ, το Βραβείο της NRDC "Δυνάμεις για τη Φύση" για το έτος 2006. καθώς και από την οργάνωση του Ρόμπερτ Κένεντι Riverkeeper. Η Λόρι, τακτική μπλόγκερ στην ιστοσελίδα Χάφινγκτον Ποστ. έχει εμφανιστεί στις εκπομπές Όπρα, Καλημέρα Αμερική, και στο CNN και παρουσιάσεις της έχουν γίνει σε διάφορα περιοδικά, μεταξύ των οποίων το Vanity Fair, το οποίο την αποκάλεσε "Μπόνο των κλιματολογικών αλλαγών". Ζει στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Subtitle: 
Ένας πρακτικός οδηγός για να σώσουμε τον πλανήτη
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-422-618-5
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
26χ26
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο