Product

Το φυλαχτό της Μέδουσας

Product

Το φυλαχτό του Ποσειδώνα

Το φυλαχτό της Σαμαρκάνδης

Κωδικός:
85456
Manufacturer: 
Description: 

Ο Ναθάνιελ, ένας μαθητευόμενος μάγος, καλεί το Βαρτιμαίο, ένα τζίνι 5.000 ετών, έχοντας στο μυαλό του κάτι πολύ επικίνδυνο: την εκδίκηση! Ο Βαρτιμαίος πρέπει να κλέψει το πανίσχυρο Φυλαχτό της Σαμαρκάνδης από το Σάιμον Λάβλεϊς, έναν ικανότατο μάγο με απαράμιλλη σκληρότητα και φιλοδοξία.
Σύντομα το τζίνι και ο μαθητευόμενος μάγος μπλέκονται στα τρομερά πλοκάμια μιας μαγικής συνωμοσίας, γεμάτης φόνους κι εξεγέρσεις, σ' ένα διασκεδαστικό, εμπνευσμένο βιβλίο που θα συναρπάσει τους αναγνώστες όλων των ηλικιών.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Ναθάνιελ, ένας μαθητευόμενος μάγος, καλεί το Βαρτιμαίο, ένα τζίνι 5.000 ετών, έχοντας στο μυαλό του κάτι πολύ επικίνδυνο: την εκδίκηση! Ο Βαρτιμαίος πρέπει να κλέψει το πανίσχυρο Φυλαχτό της Σαμαρκάνδης από το Σάιμον Λάβλεϊς, έναν ικανότατο μάγο με απαράμιλλη σκληρότητα και φιλοδοξία. Σύντομα το τζίνι και ο μαθητευόμενος μάγος μπλέκονται στα τρομερά πλοκάμια μιας μαγικής συνωμοσίας, γεμάτης φόνους κι εξεγέρσεις, σ' ένα διασκεδαστικό, εμπνευσμένο βιβλίο που θα συναρπάσει τους αναγνώστες όλων των ηλικιών.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-542-929-2
Book pages: 
491
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζόναθαν Στράουν γεννήθηκε στο Μπέντφορντ και μεγάλωσε στο Σαιν Άλμπανς. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Γιορκ και εργάστηκε ως επιμελητής στις εκδόσεις Walker. Το Μάιο του 1999 ο Στράουντ εισέβαλε δυναμικά στο χώρο του παιδικού βιβλίου με το πρώτο του βιβλίο "Buried fire".
Τα δικαιώματα της "Τριλογίας του Βαρτιμαίου" έχουν πωληθεί σε πολλές χώρες του κόσμου και στη μεγάλη κινηματογραφική εταιρεία Miramax.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-542-929-2
Book pages: 
491
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο