Product

Το χαμένο έπος

Product

Το χαμένο ημερολόγιο του Δον Ζουάν

Το χαμένο Ευαγγέλιο

Κωδικός:
108142
Description: 

"Καθηλωτικό... Με την εμμονή του εξαίρετου δημοσιογράφου και ερευνητή, ο Κρόσνι αναζητά στοιχεία για κάθε πτυχή της ανακάλυψης και της αποκατάστασης του κειμένου. Με το αστείρευτο ταλέντο του συνδέει μεμονωμένα δεδομένα και δίνει όλες τις καίριες λεπτομέρειες, που, χωρίς τη συνδρομή του, θα είχαν χαθεί για πάντα".
(Μπαρτ Ντ. Έρμιν).

18,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

"Καθηλωτικό... Με την εμμονή του εξαίρετου δημοσιογράφου και ερευνητή, ο Κρόσνι αναζητά στοιχεία για κάθε πτυχή της ανακάλυψης και της αποκατάστασης του κειμένου. Με το αστείρευτο ταλέντο του συνδέει μεμονωμένα δεδομένα και δίνει όλες τις καίριες λεπτομέρειες, που, χωρίς τη συνδρομή του, θα είχαν χαθεί για πάντα". (Μπαρτ Ντ. Έρμιν). Αυτός ο κώδικας, μία από τις σπουδαιότερες ανακαλύψεις της βιβλικής αρχαιολογίας, δεν κατέληξε αμέσως σε ένα μουσείο ή στη βιβλιοθήκη κάποιου πλούσιου συλλέκτη. Η αφαίρεση του ευαγγελίου από την κρύπτη του ήταν μόνο η αρχή ενός παράξενου, επικίνδυνου ταξιδιού. Ως απλό εμπόρευμα, το ευαγγέλιο του Ιούδα πουλήθηκε και αγοράστηκε ξανά και ξανά σε τρεις ηπείρους, μέσα σε 25 χρόνια, και ελάχιστα άτομα είδαν το περιεχόμενό του, ενώ για μεγάλα διαστήματα έμεινε αποθηκευμένο σε συνθήκες που κάθε άλλο παρά ιδανικές ήταν. Σιγά σιγά το πολύτιμο χειρόγραφο άρχισε να φθείρεται, μέχρι που κατέληξε σε σπαράγματα από ίνες παπύρου. (Απόσπασμα από "Το χαμένο Ευαγγέλιο)
Subtitle: 
Η αναζήτηση για το Ευαγγέλιο του Ιούδα του Ισκαριώτη
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8380-58-8
Book pages: 
465
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χέρμπερτ Κρόσνι είναι ένας βραβευμένος συγγραφέας και δημιουργός ντοκιμαντέρ που ειδικεύεται σε ερευνητικά και ιστορικά προγράμματα. Έχει εργαστεί στο BBC, στο PBS, στο History Channel αλλά και στο National Geographic. Απόφοιτος του Χάρβαρντ, ξεκίνησε την καριέρα του ως ρεπόρτερ σε εφημερίδα. Είναι παντρεμένος, έχει τρία παιδιά και πέντε εγγόνια και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και την Ιερουσαλήμ.

Subtitle: 
Η αναζήτηση για το Ευαγγέλιο του Ιούδα του Ισκαριώτη
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8380-58-8
Book pages: 
465
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο