Product

Το χαμόγελο της Κυριακής

Product

Το χαμόγελο της Μέδουσας

Το χαμόγελο της Λένιας

Κωδικός:
114880
Manufacturer: 
Description: 

Μήπως ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις και εσύ μαζί με τη Λένια μικρά μυστικά για τα δόντια μας και την περιποίησή τους;
Σ' αυτό το βιβλίο συμβαίνει κάτι το συναρπαστικό! Κι αυτό γίνεται με τη βοήθειά σου καθώς διαλέγεις εσύ τον τρόπο που θα συνεχίσει η ιστορία...
Παρέα με τη μαμά ή τη δασκάλα σου συζήτησε τις θετικές ή τις αρνητικές συνέπειες που μπορούν να έχουν οι επιλογές σου σχετικά με το τι χρειάζεται για να έχεις, όπως και η Λένια, ένα αστραφτερό χαμόγελο!

8,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μήπως ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις και εσύ μαζί με τη Λένια μικρά μυστικά για τα δόντια μας και την περιποίησή τους; Σ' αυτό το βιβλίο συμβαίνει κάτι το συναρπαστικό! Κι αυτό γίνεται με τη βοήθειά σου καθώς διαλέγεις εσύ τον τρόπο που θα συνεχίσει η ιστορία... Παρέα με τη μαμά ή τη δασκάλα σου συζήτησε τις θετικές ή τις αρνητικές συνέπειες που μπορούν να έχουν οι επιλογές σου σχετικά με το τι χρειάζεται για να έχεις, όπως και η Λένια, ένα αστραφτερό χαμόγελο! Στο τέλος του βιβλίου θα βρεις δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να περάσεις ευχάριστα και να μάθεις πολλά για την υγιεινή των δοντιών.
Subtitle: 
Ένα βιβλίο …για δόντια γερά: Παραμύθι, δραστηριότητες, παιχνίδια
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6638-31-6
Book pages: 
47
Book Dimensions: 
24χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαρία Αργυρίου υπηρετεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση κατά την τελευταία δεκαετία ως μουσικός. Παράλληλα είναι πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στον Ελληνικό Πολιτισμό. Από το 2004 είναι αποσπασμένη στη θέση της υπευθύνου Αγωγής Υγείας ΠΕ Πειραιά με έντονη δραστηριότητα στο χώρο των Καινοτόμων Δράσεων. Είναι Πρόεδρος του "Διεθνούς Εργαστηρίου για τη Μουσική Εκπαίδευση και Έρευνα" (International Culture Federation 21st Century) καθώς και Πρόεδρος της "Ένωσης Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης" (ΕΕΜΑΠΕ). Έχει την ευθύνη και την επιμέλεια των παιδαγωγικών εκδόσεων της ΕΕΜΑΠΕ καθώς και περιοδικών εκδόσεων προγραμμάτων τοπικής και εθνικής εμβέλειας για την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την υγεία. Συμμετέχει σε συνέδρια και συμπόσια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και σε ερευνητικά προγράμματα παρουσιάζοντας ποικίλο συγγραφικό έργο.

Subtitle: 
Ένα βιβλίο …για δόντια γερά: Παραμύθι, δραστηριότητες, παιχνίδια
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6638-31-6
Book pages: 
47
Book Dimensions: 
24χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο