Product

Το χαμίνι

Product

Το χαμόγελο της Αθηνάς

Το χαμόγελο

Κωδικός:
148364
Manufacturer: 
Description: 

Ποιο είναι το κορίτσι πίσω από το χαμόγελο; Η συγγραφέας υφαίνει μ' αξιοζήλευτη δεξιοτεχνία τον μύθο της Μόνα Λίζα, του πιο διάσημου πορτραίτου όλων των εποχών. Μας παρασύρει σ' έναν κόσμο γεμάτο πάθος, ίντριγκες, απώλειες, μα κυρίως αγάπη. Η παρουσία της Μόνας Λίζα στην αστραφτερή Φλωρεντία της εποχής, θα αιχμαλωτήσει το βλέμμα και το ενδιαφέρον του μεγάλου Leonardo da Vinci, και θα προκαλέσει τον έρωτα του Τζουλιάνο των Μεδίκων. Όμως κίνδυνοι ελλοχεύουν παντού για τους Μεδίκους, αλλά και για όσους συνδέονται μαζί τους.

4,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ποιο είναι το κορίτσι πίσω από το χαμόγελο; Η συγγραφέας υφαίνει μ' αξιοζήλευτη δεξιοτεχνία τον μύθο της Μόνα Λίζα, του πιο διάσημου πορτραίτου όλων των εποχών. Μας παρασύρει σ' έναν κόσμο γεμάτο πάθος, ίντριγκες, απώλειες, μα κυρίως αγάπη. Η παρουσία της Μόνας Λίζα στην αστραφτερή Φλωρεντία της εποχής, θα αιχμαλωτήσει το βλέμμα και το ενδιαφέρον του μεγάλου Leonardo da Vinci, και θα προκαλέσει τον έρωτα του Τζουλιάνο των Μεδίκων. Όμως κίνδυνοι ελλοχεύουν παντού για τους Μεδίκους, αλλά και για όσους συνδέονται μαζί τους. Καθώς και το χάος απλώνεται στην Φλωρεντία απειλώντας την ευτυχία τους, η Μόνα Λίζα έρχεται αντιμέτωπη με την γλυκόπικρη αλήθεια της αγάπης. "Μου αρέσουν όλοι εκείνοι που μπορούν να χαμογελούν ακόμη κι όταν κάτι τους βασανίζει..." Leonardo da Vinci Ser Lenardo." Σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω ένα πρόσωπο που δείχνει να γερνάει με γοργούς ρυθμούς -η μύτη του έχει χοντρύνει, τα μαλλιά και τα γένια του είναι μακριά κι ακατάστατα- αλλά τα μάτια του παραμένουν το ίδιο τολμηρά και φλογερά. Έχω σχεδόν χάσει την φωνή μου. "Τι σε φέρνει εδώ; "Εσύ Μόνα Λίζα." Μόνον ένας άλλος άνθρωπος στον κόσμο μ΄έχει αποκαλέσει μ΄αυτό το όνομα.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-422-811-0
Book pages: 
360
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Donna Jo Napoli γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1948. Αν και πτυχιούχος Μαθηματικών και βραβευμένη συγγραφέας, ασχολείται κυρίως με τη Γλωσσολογία. Τα βιβλία της, έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι χώρες. Σήμερα διδάσκει Γλωσσολογία στο Κολέγιο Swarthmore.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-422-811-0
Book pages: 
360
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο