Product

Το όνειρο

Product

Το όνειρο

Το όνειρο

Κωδικός:
40623
Αuthor: 
Description: 

Μελβούρνη, 1871. Το ατμόπλοιο Εστέλα μπαίνει στο λιμάνι, φέρνοντας μαζί του μια όμορφη νεαρή Αγγλίδα, την Τζοάνα Ντρούρι. Έρχεται στην Αυστραλία για να αναζητήσει μια χαμένη κληρονομιά της μητέρας της, αλλά και να ερευνήσει τα σκοτεινά περιστατικά που την έδιωξαν για πάντα από τον τόπο της και τώρα έχουν αρχίσει να στοιχειώνουν και τη δική της ζωή.

7,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Μελβούρνη, 1871. Το ατμόπλοιο Εστέλα μπαίνει στο λιμάνι, φέρνοντας μαζί του μια όμορφη νεαρή Αγγλίδα, την Τζοάνα Ντρούρι. Έρχεται στην Αυστραλία για να αναζητήσει μια χαμένη κληρονομιά της μητέρας της, αλλά και να ερευνήσει τα σκοτεινά περιστατικά που την έδιωξαν για πάντα από τον τόπο της και τώρα έχουν αρχίσει να στοιχειώνουν και τη δική της ζωή. Ο πρώτος άνθρωπος που συναντά στη Μελβούρνη είναι ο γοητευτικός Χιου Γουέστμπρουκ. Καθώς δεν γνωρίζει κανένα σ’ αυτή την ξένη, αχανή ήπειρο, δέχεται την προσφορά του να τη βοηθήσει και τον ακολουθεί στην απομακρυσμένη φάρμα του, τη Μερίντα. Εκεί, πολύ σύντομα, τον ερωτεύεται με πάθος... Ταυτόχρονα, όμως, παράξενα πράγματα αρχίζουν να της συμβαίνουν: Οι ιθαγενείς αντιδρούν στην παρουσία της με δέος, σαν να διαισθάνονται κάτι που εκείνη αγνοεί. Τα όνειρά της γίνονται όλο και πιο ανήσυχα... Και η Τζοάνα συνειδητοποιεί πως αυτό που ζει σχετίζεται με τα τραγικά μυστικά που σημάδεψαν την οικογένειά της. Μυστικά που πηγαίνουν πολύ πίσω στο χρόνο, στην εποχή που οι Αβορίγινες αποκαλούν "το όνειρο"...
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-450-474-6
Book pages: 
584
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μπάρμπαρα Γουντ γεννήθηκε το 1947 στην Αγγλία και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια. Μετά το τέλος των δεκάχρονων σπουδών της, εργάστηκε ως νοσηλεύτρια σε μια νευροχειρουργική κλινική, προτού τελικά κάνει το χόμπι της επάγγελμα και γίνει συγγραφέας. Μέχρι σήμερα έχει γράψει αρκετά επιτυχημένα μυθιστορήματα, πολλά από τα οποία έχουν γίνει Bestsellers και κυκλοφορούν σ' όλο τον κόσμο. Όλα τα έργα της διακρίνονται για την αφηγηματική δεινότητα και την πιστή απεικόνιση των κοινωνικών και πολιτισμικών συνθηκών των τόπων στους οποίους διαδραματίζονται. Ζει στο Ρίβερσαϊντ της Καλιφόρνιας.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-450-474-6
Book pages: 
584
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο