Product

Το όνομά του είναι Μακ Κόυ

Product

Το όνομα του πατέρα και η δυσφορία μέσα στον πολιτισμό

Το όνομα του Ιησού

Κωδικός:
66067
Manufacturer: 
Description: 

Ο Λόγος του Θεού διδάσκει ότι έχουμε το πληρεξούσιο να χρησιμοποιούμε το Όνομα του Ιησού στην προσευχή, στην αντιμετώπιση δαιμονίων, και στη διακονία θεραπείας. Το μυστικό της δύναμης βρίσκεται στη χρήση αυτού του Ονόματος! Αυτά είπαν γνωστοί Χριστιανοί εργάτες για το βιβλίο του αδ. Χάγκιν, Το 'Ονομα του Ιησού:
"...Το Όνομα του Ιησού ήταν μια ευλογία για μένα" - Οραλ Ρόμπερτς.
"Κανείς άλλος σήμερα δεν έχει την θεϊκά δοσμένη αποκάλυψη πάνω στη δύναμη του Ονόματος του Ιησού, που έχει ο αδελφός Χάγκιν" - Κέννεθ Κόπλαντ.

6,74 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Λόγος του Θεού διδάσκει ότι έχουμε το πληρεξούσιο να χρησιμοποιούμε το Όνομα του Ιησού στην προσευχή, στην αντιμετώπιση δαιμονίων, και στη διακονία θεραπείας. Το μυστικό της δύναμης βρίσκεται στη χρήση αυτού του Ονόματος! Αυτά είπαν γνωστοί Χριστιανοί εργάτες για το βιβλίο του αδ. Χάγκιν, Το 'Ονομα του Ιησού: "...Το Όνομα του Ιησού ήταν μια ευλογία για μένα" - Οραλ Ρόμπερτς. "Κανείς άλλος σήμερα δεν έχει την θεϊκά δοσμένη αποκάλυψη πάνω στη δύναμη του Ονόματος του Ιησού, που έχει ο αδελφός Χάγκιν" - Κέννεθ Κόπλαντ. "Είναι ένα κλασσικό ανάγνωσμα. Το συνιστώ χωρίς επιφύλαξη προς κάθε παιδί του Θεού..." -Τζον Ώστιν. "Αυτό το βιβλίο επιβάλλεται για κάθε μέλος του Σώματος του Χριστού. Το συνιστώ άνευ επιφυλάξεως" -Φρέντερικ Πράις.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7831-46-2
Book pages: 
153
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Το κατά Μάρκον ια: 23 και 24 υπογραμμίζει τη ζωή και τη διακονία του Κέννεθ Ε. Χάγκιν. Πρώτος αυτός πίστεψε αυτές τις εκπληκτικές δηλώσεις από τα χείλη του Ιησού ενώ κειτόταν σχεδόν ολοκληρωτικά παράλυτος και πλήρως κατάκοιτος από μία καρδιακή ατροφία και μία ανίατη ασθένεια στο αίμα. Οι γιατροί δεν περίμεναν να φτάσει τα 17α γενέθλιά του. Αλλά μετά από 16 μήνες κατάκλισης, πίστεψε ότι αυτά τα εδάφια εννοούν πράγματι αυτό που λένε, ενήργησε πάνω σ' αυτά με απλή πίστη και σηκώθηκε θεραπευμένος. Αργότερα ο Κύριος τον κάλεσε να "Πας να διδάξεις τον λαό Μου πίστη". Το 1984, ο αδ. Χάγκιν γιόρτασε την 50η επέτειο αυτού του καλέσματος να δώσει έμφαση στην ακεραιότητα του Λόγου του Θεού.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7831-46-2
Book pages: 
153
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο