Product

Τριώδιο

Product

Τριώδιον

Τριώδιο

Κωδικός:
110365
Description: 

"... Ελπίζω αγαπητοί τηλεθεατές, η σημερινη συζήτησή μας να φώτισε άγνωστες για πολλούς ανθρώπους πτυχές μιας εξόχως πνευματικής περιόδου.
Προσπαθήσαμε να νοηματοδοτήσουμε την κατανυκτική περίοδο της Εκκλησίας μας, το Τριώδιο, που είναι ουσιαστική περίοδος της ζωής μας.
Ναι, αξίζει τον κόπο. Να μην ξεχνούμε ότι βαδίζουμε στο Σταυρό του Χριστού, εκεί στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, εκεί θα φτάσουμε.
Και μην ξεχνούμε επίσης, ότι "ληστές" είμαστε όλοι μας.

2,89 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"... Ελπίζω αγαπητοί τηλεθεατές, η σημερινη συζήτησή μας να φώτισε άγνωστες για πολλούς ανθρώπους πτυχές μιας εξόχως πνευματικής περιόδου. Προσπαθήσαμε να νοηματοδοτήσουμε την κατανυκτική περίοδο της Εκκλησίας μας, το Τριώδιο, που είναι ουσιαστική περίοδος της ζωής μας. Ναι, αξίζει τον κόπο. Να μην ξεχνούμε ότι βαδίζουμε στο Σταυρό του Χριστού, εκεί στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, εκεί θα φτάσουμε. Και μην ξεχνούμε επίσης, ότι "ληστές" είμαστε όλοι μας. Ο ένας απ' τη μια μεριά και ο άλλος από την άλλη. Ίσως αυτό που έχει την βαθύτερη σημασία είναι, εάν εμείς θα είμαστε από την πλευρά του ληστή που είπε "Ήμαρτον" και μπήκε στον Παράδεισο. Αλίμονο αν βρεθούμε από την άλλη πλευρά του ληστή, που νόμιζε ότι με την αυτάρκειά του και την επιμονή του θα κερδίσει τον κόσμο".
Publications Date: 
2006
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
20χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
20χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο