Product

Τροία

Product

Τροιζηνία, Πόρος, Μέθανα

Τροία

Κωδικός:
114507
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Τροία. Το Ιερόν Πτολίεθρον.
Πάρις. Ο ωραίος Τρώας που ξελόγιασε και άρπαξε την ωραία Ελένη μέσα από τα χέρια του ερωτευμένου Μενέλαου, προκαλώντας έναν άγριο πόλεμο ανάμεσα σε Έλληνες και Τρώες...

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Τροία. Το Ιερόν Πτολίεθρον. Πάρις. Ο ωραίος Τρώας που ξελόγιασε και άρπαξε την ωραία Ελένη μέσα από τα χέρια του ερωτευμένου Μενέλαου, προκαλώντας έναν άγριο πόλεμο ανάμεσα σε Έλληνες και Τρώες... Μια ιστορία ρομαντική και πολεμική συνάμα, που την έχουμε ακούσει πολλές φορές από μικρά παιδιά ακόμη. Κι όμως, αυτή εδώ η Τροία είναι πολύ διαφορετική. Ο βιρτουόζος του ιστορικού μυθιστορήματος, Γκίζμπερτ Χάεφς, φωτίζει τις σκοτεινές πτυχές της Εποχής του Χαλκού, και μας παρουσιάζει έναν κόσμο άγριο, μυστηριακό, γοητευτικό. Έναν κόσμο όπου η μείξη των λαών μέσα από τις θαλάσσιες οδούς ήταν κάτι συνηθισμένο αλλά κι εντελώς αλλιώτικο απ’ αυτό που μας διδάσκουν στο σχολείο... Μια άλλη οπτική του Πολέμου της Τροίας μέσα από ένα πολυεπίπεδο συναρπαστικό ιστορικό μυθιστόρημα.
Subtitle: 
Η άλλη πλευρά του Τρωικού πολέμου
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-536-289-9
Book pages: 
580
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γκίσμπερ Χαάφς γεννήθηκε το 1950 στο Βάχτενντονκ στην Κάτω Ρηνανία και σπούδασε αγγλική και ισπανική φιλολογία. Έχει μεταφράσει Κίπλινγκ, Μπόρχες και Μπρασένς και είναι συγγραφέας πολλών ιστορικών μυθιστορημάτων και μυθιστορημάτων επιστημονικής φαντασίας. Μερικά από τα έργα του είναι μεγάλες βιογραφίες ιστορικών προσωπικοτήτων που γνώρισαν τεράστια εμπορική επιτυχία, όπως: "Αννίβας", "Αλέξανδρος", "Ο Αλέξανδρος και η εκστρατεία στην Ασία".

Subtitle: 
Η άλλη πλευρά του Τρωικού πολέμου
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-536-289-9
Book pages: 
580
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο