Product

Τρόμου και αγωνίας γωνία

Product

Τρόπαιον ελληνικόν ,ή, Πρώτος πόλεμος Ελλήνων και Περσών και θρίαμβος των Ελλήνων. Βίοι Μιλτιάδου, Θεμιστοκλέους

Τρομπέτα

Κωδικός:
126473
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ήταν το μυστικό μας. Αυτό ήταν όλο. Πολλοί άνθρωποι έχουν μυστικά, σωστά; Τα μυστικά είναι τα καύσιμα του κόσμου. Τι νόημα θα είχε ο κόσμος δίχως αυτά; Το μυστικό μας ήταν ακίνδυνο. Δεν έβλαπτε κανέναν.

17,32 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ήταν το μυστικό μας. Αυτό ήταν όλο. Πολλοί άνθρωποι έχουν μυστικά, σωστά; Τα μυστικά είναι τα καύσιμα του κόσμου. Τι νόημα θα είχε ο κόσμος δίχως αυτά; Το μυστικό μας ήταν ακίνδυνο. Δεν έβλαπτε κανέναν. Το μυστικό στο οποίο αναφέρεται η Μίλισεντ Μούντι, χήρα του μεγάλου τρομπετίστα της τζαζ Τζος Μούντι, μπορεί να ήταν ακίνδυνο όσο εκείνος ζούσε, όταν όμως πεθαίνει και η αλήθεια έρχεται στο φως, το σοκ είναι μεγάλο για πολλούς ανθρώπους. Μπορούμε να το αποκαλύψουμε, ο σύζυγος της Μίλισεντ ήταν, στην πραγματικότητα, γυναίκα - κάτι που η Μίλι γνώριζε πάντα αλλά που ο θετός γιος των Μούντι, ο Κόλμαν, ανακαλύπτει μετά το θάνατο του πατέρα του. Η ιστορία του Τζος Μούντι δεν είναι μια απλή ιστορία και οι φωνές που την αφηγούνται πολλές και διαφορετικές. Πρώτη η Μίλισεντ, αφοσιωμένη σύζυγος, που πάντα λάτρευε και θαύμαζε τον άντρα της. Ο Κόλμαν, που νιώθει θυμωμένος, προδομένος από τον άνθρωπο που πάντα θεωρούσε πατέρα του, ο Μπιγκ Ρεντ ΜακΚολ, ο πιστός ντράμερ του Μούντι, ο γιατρός και ο νεκροθάφτης που αποκαλύπτουν την αλήθεια, και ένα πλήθος άλλων χαρακτήρων που προσπαθούν να βρουν μια ισορροπία ανάμεσα στις αναμνήσεις τους από τον Μούντι και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Ο Τζος Μούντι ζούσε δύο ζωές ή μήπως είχε καταφέρει να δημιουργήσει ένα παράλληλο σύμπαν για τον εαυτό του; Στο πρώτο της μυθιστόρημα, η Τζάκι Κέι εμπνέεται από την πραγματική ιστορία του Μπίλι Τίπτον, συζύγου, πατέρα, καλλιτέχνη της τζαζ, που πέρασε τη ζωή του ως άντρας ενώ ήταν, στην πραγματικότητα, γυναίκα.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6781-09-7
Book pages: 
324
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Τζάκι Κέι γεννήθηκε στο Εδιμβούργο το 1961 από Σκοτσέζα μητέρα και Νιγηριανό πατέρα. Την υιοθέτησε ένα ζευγάρι λευκών και μεγάλωσε στην Γλασκόβη. Σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής και Θεάτρου της Σκωτίας και στο Πανεπιστημιο Stirling. Η εμπειρία της υιοθεσίας αποτελούσε τον θεματικό πυρήνα της πρώτης της ποιητικής συλλογής. Το πρώτο της μυθιστόρημα, "Τρομπέτα", κέρδισε το βραβείο λογοτεχνίας της εφημερίδας Guαrdiαn όταν κυκλοφόρησε το 1998. Η Τζάκι Κέι έχει γράψει επίσης τρεις ποιητικές συλλογές και δύο συλλογές διηγημάτων. Ζει και εργάζεται στο Μάντσεστερ.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6781-09-7
Book pages: 
324
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο