Product

Τροφές που αρέσουν στην καρδιά

Product

Τροφές που καταπολεμούν τον καρκίνο

Τροφές που θεραπεύουν

Κωδικός:
5448
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Σ’ αυτό το εκπληκτικό έργο, ο Dr. Bernard Jensen μας δείχνει πώς να θωρακίσουμε την υγεία μας χρησιμοποιώντας ΤΡΟΦΕΣ που θεραπεύουν. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένας εύχρηστος και κατανοητός οδηγός για φρούτα και λαχανικά. Για το καθένα απ’ αυτά παρουσιάζονται οι χρήσεις του, τα θεραπευτικά του οφέλη, πληροφορίες για τα συστατικά του και συνταγές για υγιεινά και νοστιμότατα γεύματα.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Σ’ αυτό το εκπληκτικό έργο, ο Dr. Bernard Jensen μας δείχνει πώς να θωρακίσουμε την υγεία μας χρησιμοποιώντας ΤΡΟΦΕΣ που θεραπεύουν. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένας εύχρηστος και κατανοητός οδηγός για φρούτα και λαχανικά. Για το καθένα απ’ αυτά παρουσιάζονται οι χρήσεις του, τα θεραπευτικά του οφέλη, πληροφορίες για τα συστατικά του και συνταγές για υγιεινά και νοστιμότατα γεύματα. Παρατίθενται επίσης πολλοί πίνακες, μεταξύ των οποίων Πίνακες με παθήσεις και κοκτέιλ από χυμούς και αφεψήματα, Πίνακες με τα 12 Συστήματα του Οργανισμού, τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που επηρεάζουν τη λειτουργία τους, καθώς και οι τροφές, οι χυμοί και τα βότανα που βοηθούν στην αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας. Αυτό το βιβλίο θα βοηθήσει όσους θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους να βρουν τα θρεπτικά συστατικά που λείπουν από τη διατροφή τους. Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν έναν πιο ενεργό ρόλο στη βελτίωση της υγείας, θα βρουν σ’ αυτό τον οδηγό παλιές προσεγγίσεις που μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν στον σημερινό τρόπο ζωής.
Subtitle: 
Ένας οδηγός για την κατανόηση και τη χρήση των θεραπευτικών ιδιοτήτων των φυσικών τροφών
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-364-082-4
Book pages: 
380
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο δόκτωρ Bernard Jensen (1908-2001) γεννήθηκε στο Στόκτον της Καλιφόρνια και σπούδασε χειροπρακτική στο Όκλαντ.
Έπειτα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, αποφάσισε να μάθει όσο περισσότερα μπορούσε για τη φυσική θεραπεία.
Η εξάσκησή του περιλάμβανε μεταπτυχιακά τμήματα στο Εθνικό Κολέγιο Χειροπρακτικής του Σικάγο. Αργότερα ο δρ Τζένσεν επέστρεψε απ' το Ιλινόις στην Καλιφόρνια για να σπουδάσει ιριδολογία, την επιστήμη που χρησιμοποιεί την ίριδα για να διαγνώσει ιστολογικά προβλήματα.
Ο δρ Τζένσεν ίδρυσε και διηύθυνε διάφορα ιδρύματα υγείας στην Καλιφόρνια.
Στη διάρκεια της ζωής του απονεμήθηκαν στο δρ Τζένσεν πολλές διακρίσεις και βραβεία. Ανάμεσα τους ήταν ο τίτλος του Ιππότη του Τάγματος του Αγίου Ιωάννου της Μάλτας το Βραβείο Ειρήνης Dag Hammarskjold της Ακαδημίας Παγκόσμιας Ειρήνης των Βρυξελλών του Βελγίου και μια τιμητική διάκριση απ' τη βασίλισσα Τζουλιάνα της Ολλανδίας για το έργο του πάνω στη διατροφή. Το 1982 πήρε ακόμα το βραβείο του Πρωτοπόρου Γιατρού της Χρονιάς της Εθνικής Ένωσης Υγείας.
Έδωσε διαλέξεις σε 55 χώρες σ' ολόκληρο τον κόσμο και έγραψε πάνω από 40 βιβλία, που είχαν ως βασικό τους θέμα τη θεραπεία με φυσικά μέσα και την ιριδολογία.

Subtitle: 
Ένας οδηγός για την κατανόηση και τη χρήση των θεραπευτικών ιδιοτήτων των φυσικών τροφών
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-364-082-4
Book pages: 
380
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο